Diskuze

Zemřel rockový bubeník kapely Citron a podnikatel Radim Pařízek

Zemřel rockový bubeník spjatý zejména s heavymetalovou kapelou Citron Radim Pařízek. Hudebníkovi, který se uplatnil i v mediálním podnikání, bylo 67 let.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Tak úmrtí je poslední dobou dost, ale tohle mě fakt dostalo.......:-( R.I.P

0 0
možnosti
KB

Citron kapela mého mládí nikdo tu nejsme věčně Standa Hranický ted Radim...Ocelové město smutní odpočívejte v pokoji zůstanete v našich srdcích Bo Citron!!!

0 0
možnosti
VK

V44l91k 61K58a28r70e88l

5. 3. 2021 15:51

A už dávno Kvita...:-/

0 0
možnosti

Smutné ;-( Děkuji Radime za tvorbu a TV Rebel (jediné, na co jde koukat v TV)

4 0
možnosti
PV

Nedávno, když hráli někde v rádiu jednu z jejich skladeb, jsem si říkal jak by bylo dobré zase spoustu jejich hitů slyšet na živo. Myslel jsem to s ohledem na dnešní situaci. Teď čtu že možná už to nebude možné. Nevím jestli skupina bez Radima bude fungovat. Vím že někdo může mít na něho připomínky. Já jsem ho však bral za nositele starého dobrého rocku, kterého je dnes už bohužel hodně málo. Pro naši scénu hard rocku a heavy metalu velká ztráta.

5 0
možnosti
RJ

Na starém Citronu jsem vyrostl,nezapomenutelné.Škoda že ,,neměl chuť" pokračovat.Ale máme Limetall,takže R.I.P. a my jedeme dál.Ocelové srdce s Tebou.

2 0
možnosti
VN

Z Radima Pařízka jako osobnosti mám dost smíšené pocity. Na jednu stranu špičkový muzikant , rockový srdcař, který to dotáhl hodně vysoko. Lze říci, že díky Radimovi jsem rocker. Na druhou stranu , to co jsem slyšel na téma CITRON za posledních 10 let , z toho jsem byl dost rozpačitý.. Zřejmě se u něj projevilo to, co u hodně jiných podnikatelů. Když nic neměl, byl to normální , perfektní kluk. Když začal podnikat a točit miliony, stalo se z něho chamtivé hovado, které jde zcela bezohledně za penězi a nic jiného jej nezajímá. Když jsem slyšel, že CITRON je registrovanou obchodní značkou , jejíž je jediným majitelem ... šel jsem do kolen. Když jsem slyšel o tom , jak jeho bývalí kámoši , kteří založili LIMETAL museli staré hity přetextovat , protože jim Radim je zakázal s původními texty hrát... taktéž. To se vymykalo chápání kohokoliv. Aleš Brichta také na koncertech hraje staré fláky, které nahrál s Arakainem a nikdo s tím nemá problém. No nic, odpočívej v pokoji Radime...

16 0
možnosti
PS

Na ty roky nejde zapomenout, Citron byla srdeční záležitost.Radima je mi líto,pár let ještě mohl pobejt.....Každopádně moooooc děkuji za super muziku!!!!

4 0
možnosti
LS

V době kolem převratu poslouchala tyhle české kulturákové hevíky půlka kluků ve třídě. A holky Michala Davida, Kelly Family a Take That :-)

1 0
možnosti
LS

Uf, z toho co jste dal na výběr pro holky tak za mě ani jedno :-)

2 0
možnosti
RU

Pozdravuj Standu.... jsem smutný

4 0
možnosti
OU
AB

A30l80e22š 69B90a27j53e51r

3. 3. 2021 15:59

a co na to Lída Nopová??

0 0
možnosti