Diskuze

První hvězda Rock for People: Prodigy si z lidí udělali hopíky

Hradecký festival letos opět dostává své pověsti akce, kde mají koncerty jedinečnou atmosféru a kde nevíte dřív, kam se vrtnout, aby vám něco neuteklo. Největší překvapení prvního dne se třeba skrývalo na jedné ze scén v zastrčeném hangáru, kam ochranka posílá slovy: zkuste se podívat do támhletý díry.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kwaczek

6. 7. 2010 11:05
0 0
možnosti

Tryskomys Muf

5. 7. 2010 13:06
Haha.

Pro mnn osobne byli vrcholem Skunk Anansie, kteri hrali skutecne dobre a bavilo je to, a pak take Dreadzone. Marna slava Prodigy uz jsou za zenitem, a predvedli dle meho vyrazny podprumer (prestoze F-sluvek byl naopak vyrazne nadprumer), a prestoze byl cely plac pred podiem naslapany. Take jejich zvuk byl mizerny, kdy minimalne tretinu koncertu jim odesel castecne zvuk, a bylo slyset jen bubny, basu a kytaru.

0 0
možnosti

jahodove_ticho

5. 7. 2010 16:54
Re: Haha.

to máš těžký, jsou kapely který nemusej hrát vůbec a publikum strhnou. jiný předvedou ekvilibristiku na hudební nástroje a nic... tak to prostě je. A nepamatuju si koncert Prodigy kdy by to nebyl luxusní kotel v publiku...

0 0
možnosti

capka

5. 7. 2010 11:39
Dnes Muse, jupi jej!

a jestli se nemůžete dočkat Muse, nechte se trošku navnadit: http://www.studentpoint.cz/121-festivaly/1865-muse-live-stoji-za-vsechny-penize/

0 0
možnosti

egbert

5. 7. 2010 11:34
chyba honzo,

tajemství atmosféry hledej spíš na straně publika - to hradecký se bude nadšeně bavit, i kdyby mu podesátý přivezli placebo a to předvedlo zase o několik tříd horší koncert než minule ;-)

0 0
možnosti