Diskuze

Ondřej Hejma: Album v čínštině bych klidně natočil

Přesně v 11 hodin usedl Ondřej Hejma k počítači a vlastnoručně začal odpovídat na dotazy čtenářů. Ty se samozřejmě točily hlavně okolo kapely Žlutý pes a nové desky Čínská otázka. Na otázku ohledně sólového alba zpěvák odpověděl: "Album v čínštině bych klidně natočil, kdyby o to Číňani stáli". Dotaz padl i na rýži, umístěnou uvnitř obalu nového CD: "Je to rýže kvalitní (Uncle Ben ́s) několika druhů, takže by snad měla vydržet. Vím, že z některých cédéček vypadává, budeme se snažit to napravit. Ale třeba přijde doba, kdy bude každá hrstka rýže dobrá a pak bude naše CD "krabička poslední záchrany".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel Lachnit

22. 8. 2001 14:17
Osobní a podrývačská
Nosíte klobouk, protože jste plešatý, nebo jste nosil klobouk a oplešatěl až následně? Je klobouk součástí image nebo je to jen pokrývka hlavy?
0 0
možnosti

Pavel Lachnit

22. 8. 2001 14:11
Styl hraní Žlutého psa
Já osobně považuji Žlutého psa za české ZZ Top. (A nevyprovokoval mne k tomu společný koncert...) Bránil by jste se tomuto zařazení? Pavel
0 0
možnosti

Iva

22. 8. 2001 12:04
Publicistika
Přiznám se, že jste mě velice zklamal při vašem publicist. působení na F1. Myslím tím vaše neprofesionální stranění V.Klausovi a jeho ODS. Neznám statistiku, ale řekla bych, že je vaším nejčastějším hostem a také on je s vámi spokojen. Stále se vám tolik líbí ?
0 0
možnosti

Vladimír

22. 8. 2001 11:46
Vyjádření k ČT
Mám velmi rád styl vaší kapely,její zvuk i texty.Též se ztotožňuji s vašimi politicko-společenskými komentáři (Refex ap.)S odstupem času by mne zajímal Váš názor na uplynulé a současné dění v ČT.
0 0
možnosti

hmm

22. 8. 2001 11:33
ŽP
ŽP nejlépe chutná v klubovým prostředí menších rozměrů. neplánujete trošku víc zakoncertovat právě po menších rockových klubech?
0 0
možnosti

Jana

22. 8. 2001 11:22
Názor
Vážený pane Hejma. Líbí se mi jak Vaše muzika,tak i Vaše politické komentáře. Proto by mě zájímal Vás názor na aktuální madiální skandál kolem zveřejnění fotek pí. Buzkové: nahoře bez. V inter.debatě na idnes k této kauze padl i názor, že je to vlastně demokratické. Je to veřejný činitel, tak si má dát pozor na své chování a počítat s tím. Co si myslíte Vy?
0 0
možnosti