Diskuze

VIDEO: Náš dům se ve tmě ztrácí. Vondráčková nazpívala píseň k pohádce

Ke knižní pohádce Fína Čokoláda nazpívala stejnojmennou píseň zpěvačka Lucie Vondráčková. Skladba vychází jako součást audioknihy, kterou herečka a zpěvačka taktéž namluvila. Píseň vám na iDNES.cz přinášíme v premiéře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JI

J85i62r90i 42I51s96k17r42a

6. 9. 2018 9:32

Cela ta kauza ma jeden zasadni problem: pani Vondrackovou. V mediich se ukazuje jako ta ublizena, nikde uz se ale nechlubi, ze se jela rozvadet do Kanady, kde neplati predmanzelska smlouva uzavrena s Plekancem v CR a to jen z duvodu, ze to prinese vice penez. Takze vemte si prosim tuto dalsi z rady ublizenych "chudinek" a poslete vsechny ufnukane clanky do skartovacky. Dekujeme ;)

1 0
možnosti
TP

Sorry jako. Ale je to(byla) jeho žena. Má s ním děti a ty děti mají své nároky. Nemyslím si že by se Lucka neuživila. Ale když pro ty děti nic nevybojuje, Plekanec si pořídí novou rodinu a té staré nic nenechá. Předmanželskou smlouvu podepisovala sama za sebe. Teď bojuje za svoje špunty.

Navíc se vzdala své kariéry a svého dosavadního života a odleťela za ním. Nemyslím si že by si za to nic nezasloužila. Je to na nich a na jejich právnících. Dost se divím, že to takhe cpou do médií a dělají ze sebe oba dva šašky. Ale zase to Lucce udělá solidní píár. Už se na ní doma začalo zapomínat a takhle se nám všem zpátky narve do podvědomí.;-)

2 0
možnosti
PM

A půlku honoráře jí sebere manžel při rozvodu...

0 0
možnosti
SK

Nu , osobně by jsem Lucku chápal, pokud by chtěla fianční zajištění pro syny. Jak se všude v medijích prezentuje prostřednictvím redaktorů- tak není nesvéprávnou sockou odkázanou na plat manžela a otce svých dětí. Nevím, kolik si z milionů opravdu užijí synové a kolik ona. Osobně mi to připomíná kauzy její tety Heleny, a ted i paroubka. Kolik by si tak asi měla nárokovat rozvádějící se pokladní ze supermarketu , od manžela jenž je politikem u ......... ?

0 0
možnosti