Diskuze

Eva Pilarová: Jsem půl století na scéně. A mám mnohem větší trému

Loni získala státní ocenění od prezidenta a na festivalu v Trutnově, kde zpívala rockovým fanouškům, ji korunovali královnou. Zpěvačka Eva Pilarová, která odmítla slavit sedmdesáté narozeniny, v sobotu začíná v Pardubicích turné k padesáti letům na scéně, na kterém ji doprovodí celá řada hudebních hostů. Navíc chystá novou desku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

capellen

26. 3. 2010 18:28
V nejlepším přestat

myslím, že ty zpívající babičky typu Pilarová, Vondráčková, Zagorová.... by měly být soudné. Hlas už vibruje bez ovládání, vzhled povadlý, finanční požadavky buď přemrštěné nebo žádné, protože důchodkyně... Mohou být hodné a pracovité, ale přeci jen: doba sklizně je už ta tam

0 0
možnosti

xaeris

26. 3. 2010 10:38
Konec zlatých časů

Nic proti, ALE, až do 89 tu stačilo otextovat kdejaký zahraniční hit, podplatit si redaktory ve státních institucích ( studia- nahrávání, rozhlas -TV- vysílání, Supraphon,Bonton- desky) a byla na světě Slavičí kariéra navěky.Hranice zavřeny, takže originály sem nesměly a  desky se daly sehnat jen kdoví na jakých černých burzách, takže konkurence veškerá žádná.A ten kdo nejvíc platil, ten byl nejhranější, nejslavnější a nejvydávanější.S výjimkou Gotta, ten tako jako jediný uspěl za západními i východními hranicemi, kde to nebylo jen o korupci.Tak jen si slavte, dobu úplatků a hudebního temna.  

0 0
možnosti