Def Leppard | foto: Live Nation

Dvě legendy v jednom večeru. Hity přivezou Def Leppard a Whitesnake

  • 6
Def Leppard se po čtyřech letech vrací do Česka. Legendární britská kapela 17. června 2019 v pražské O2 areně zahraje zásadní hity své dlouholeté a úspěšné kariéry. Jako zvláštní host se představí neméně proslulá skupina Whitesnake. Vstupenky jdou do prodeje v pátek 2. listopadu.

S více než sto miliony prodaných desek po celém světě jsou Def Leppard i nadále jednou z nejdůležitějších světových rockových formací. V průběhu své kariéry kapela nahrála celou řadu přelomových alb, jejich tvorba ovlivnila nejednu generaci fanoušků i kapel.

Velkolepá živá vystoupení Def Leppard, plná silných melodických rockových skladeb, se stala pro tento kvintet ze Sheffieldu synonymem. Posledních více než třicet let jsou jejich koncerty vyhledávanými událostmi a kapela i nadále vyprodává arény po celém světě.

Při plánování koncertního turné na rok 2019 Def Leppard nezapomněli ani na Česko, představí se 17. června v pražské O2 areně a posluchači se mohou těšit na show plnou vynikajících skladeb z celé historie kapely.

Jako zvláštní host na koncertu vystoupí kapela Whitesnake, kterou založil zpěvák David Coverdale dva roky po odchodu z Deep Purple. Skupina příští rok vydá desku Flesh & Blood, takže kromě hitů zazní i novinky.

Vstupenky na koncert budou v prodeji v síti Ticketportal od pátku 2. listopadu od 10 hodin. Jejich cena se bude pohybovat v rozmezí od 1 190 do 1 790 korun.