Bassblaster byl tentokrát ´klubovka´

  • 2
Dlouho očekávaná technoparty Bassblaster s podtitulem Angel Eye se v sobotu 29. března neuskutečnila v hale Rondo, jak bývá zvykem. I tak ale přijeli všichni umělci a předvedli opět něco nevídaného a neotřelého.

Pouhé tři dny před akcí museli organizátoři změnit místo konání. V předprodeji se prodala pouhá pětistovka lístků a to bylo málo: hala Rondo je při takových akcích uzpůsobena pro několik tisíc lidí. Bassblaster byl tedy přesunut do klubu La Grotta v brněnském Boby centru.

Bassblaster se tak na jednu noc z velké halové party změnil na klubovou akci. Klub byl plný, ale ne tak, že by se v něm nedalo chodit a pohybovat. Zato parket byl vytížený celou noc. Také bylo co poslouchat.

Do desíti hrál Radan Mach, potom až do půlnoci slovenský DJ Hu. Oba rozjížděli party v klasickém podání a stylem velice běžným. O půlnoci vystoupila první hvězda večera, a sice live projekt User. Jeho hodinové vystoupení bylo energické a hudebně nápadité.

Poté zahrála Djane Pelacha ze Španělska a celý klub jí dával najevo, že hraje nejlíp. Její hodinu a půl dlouhý set byl svěží a přitom tvrdý a málokdo zůstal sedět.

Temnější set předvedl DJ Brian P Gibbs jako Gunjack, v podobném stylu hrál i následující Kaisersoze. DJ Hyde k ránu svým setem party ukončil. Všichni mohli přejít na afterparty, která byla zdarma a konala se v klubu Babylon.

Jediné mínus patří osvětlovačům, kteří na Bassblasteru trochu zaháleli a na parketě byla více tma než nějaké světlo. Příští Bassblaster by měl být opět v hale Rondo a pořadatelé slibují velice zajímavou party.

Účastníci párty Bassblaster Angel Eye (29. března 2003, La Grotta, Boby centrum Brno).

Bassblaster Angel Eye (29. března 2003, La Grotta, Boby centrum Brno).

Bassblaster Angel Eye (29. března 2003, La Grotta, Boby centrum Brno).

Bassblaster Angel Eye (29. března 2003, La Grotta, Boby centrum Brno).