Diskuze

RECENZE: Odhlašuji odběr. Arcade Fire nově příliš lamentují nad světem

Příliš ponoření do záchrany světa a tepání nešvarů internetu se zdají být kanadští Arcade Fire. Skupina, která před čtyřmi lety přivezla do Prahy vynikající koncertní show, právě vydala šesté řadové album We. Jeho obal zdobí detail lidského oka, název pak inspiroval ruský dystopický román.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Jsem se pokoušel to číst, ale nejdřív jsem začal přeskakovat a potom jsem to vzdal

0 0
možnosti
TP

Kecy v kleci. Za mě 90% a jediná chyba toho všeho je ta, že je toho málo.

1 0
možnosti
OH

Správně, kdo není pozitivní, je podezřelý! Autore, dobře děláte, přihlašte si odběr Michala Davida nebo Dua Jamaha.

Rovnoprávnost a ničení planety? Ha, politická korektnost! Nebojme se, redaktor Šťástka samozřejmě zkušeně, podobně jako Spáčilová, Vodička či Kolář, zavčas přispěchal ke klávesnici na obranu našich krvavě vydobytých privilegií, našich fundamentálních hodnot a aby setřel zelené bruselské neomarxistické progresivisty, nyní zrovna převtělené do Arcade Fire, kteří zákeřně zaútočili na naše tradice jako diskriminace či naftový dvanáctiválec. Ne ne, tyto jistoty si fakt rozvracet nedáme!

Zazpívejme si raději s DJ Arnoštkem: Je to fajn fajn fajn, je to fajn, fajnový. Máme se dneska fajn, je nám hej, přijel k nám pan diskžokej. Pouští nám hity, co se tolik líbí, přijel boží jezdec, do kroku nám svítí, je to fajn!

5 0
možnosti
SK