Diskuze

Zezlátne karlovarské rodinné stříbro?

Stříbřitý výtvarný ráz letošního karlovarského festivalu jako by stvrdil, že největší filmový svátek v Česku už zosobňuje symbolické rodinné stříbro. Otázkou zůstává, zda se dá stříbrná jistota proměnit i ve zlato – a co k tomu chybí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Petrukian

10. 7. 2007 10:23
Deník z 42. ročníku festivalu...

Jsem našel na stránkách http://www.nekultura.cz/kviff/

Ke konci poměrně konstruktivně kritizuje letošní rozdíl v porovnání

s těmi minulými nehledě na statistiky lístků, které jsou poměrně

skreslující... Primaa

0 0
možnosti

Wes Parmalee

10. 7. 2007 11:24
Re: Deník z 42. ročníku festivalu...

Bacha, viry!

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fojtík

9. 7. 2007 15:53
Co s tím?

Paní Mirko, rád bych se Vás zeptal, jaký recept na neduhy karlovarského festivalu nabízíte.

Kritizujete stav Thermalu. No dobře, ono se ani není moc čemu divit, ale máte řešení? 1. Prodej soukromému vlastníku, který by do Thermalu pumpoval peníze? Zajistil by konání festivalu? A za jakých podmínek? 2. Státní dotace? Nemá jich karlovarský festival už tak dost? 3. Přestěhování do jiného místa ve Varech? Kam? 4. Přestěhování do jiného města? Chcete festival po vzoru Febiofestu nacpat do multikina? A chcete vzít Varům a celému regionu jejich nejslavnější událost a festivalu vzít krásné město? 

Sám nemám na tuhle otázku odpověď, Karlovy Vary nemohou dotovat akci, která má své sponzory a státní dotace. A myslím, že už teď vycházejí festivalu hodně vstříc.

0 0
možnosti
AW

SledgeHewer

10. 7. 2007 10:21
Re: Co s tím?

Klid, paní Mirce leží Thermal v žaludku už delší dobu. Na to, jak stará barabizna to je, slouží myslím ještě dobře a statečně, i když má svý mouchy a občas zazlobí. K bodu 3) pokud si vzpomínám, přemýšlelo se o přestěhování do nároďáku (až teda konečně projde rekonstrukcí).. ale upřímně si nedokážu jako centrum dění představit nic jinýho, než Thermal...

0 0
možnosti