Vraždící predátor brzy opět zaútočí

  • 2
Temná džungle skrývá ve svých útrobách nebezpečného predátora, jenž střeží vzácnou orchidej. Skupina nadšených vědců se rozhodne riskovat svoje životy, aby vzácný poklad získala. Kdo zvítězí nad vraždící nestvůrou? Thriller Anakonda: Honba za krvavou orchidejí přichází do českých kin.

Snímek přivede diváka na ostrov Borneo, kde se v hlubinách džungle údajně vyskytuje velmi vzácná rudá orchidej, která je klíčem k věčnému mládí.

Do džungle se vydá skupina nadšených vědců, aby rostlinu našla a zajistila si tak nejen významný profesní úspěch, ale také velké bohatství.

Brzy si však všichni uvědomí, že je od vysněné trofeje dělí mnohem více než jen nepříznivé počasí a hustý porost.

Temná džungle je domovem nebezpečného predátora, který stráží tajemství krvavých orchidejí a představuje smrtící hrozbu pro každého, kdo se odváží vstoupit do jeho teritoria.

Záměr natočit pokračování filmu Anakonda se producentce Verně Narrahové honil hlavou už od uvedení prvního dílu. Rozhodující pro ni byla možnost odvyprávět nový a originální příběh.

Režisér Dwight Little vsadil na hvězdné obsazení. Roli drsného samotáře Billa Johnsona, který žije uprostřed džungle na své lodi, obsadil Johnny Messner. Morris Chestnut se zhostil role Gordona Mitchella – člověka z vědeckého týmu, který dohlíží na finance a je motivován výhradně vědomím, že v případě úspěchu expedice jej čeká velké bohatství.

Postavu hlavního vědce týmu Jacka Byrona si zahrál britský herec Matthew Marsden. Další vědeckou oporou týmu je Gail Sternová v podání Salli Richardson-Whitfieldové. Role asistentky Jacka Byrona Sam Rogersové připadla herečce KaDee Stricklandové.

Zkušený režisér Dwight Little se do paměti diváků zapsal jako tvůrce hororu Halloween 4: Návrat Michaela Myerse a filmovou adaptaci Fantom opery s Robertem Englundem v hlavní roli.

Později pak natočil filmy jako Muž s cejchem smrti, Zachraňte Willyho 2 nebo Vražda v Bílém domě. Na televizní obrazovky přivedl některé epizody seriálů Akta X, The Practice, John Doe nebo Veritas: The Quest.

Scénář k filmu napsal čtyřlístek ve složení John Clafin, Daniel Zelman, Michael Miner, Ed Neumeier. Za kameru se postavil Stephen F. Windon.

Fotografie z filmu Anakonda: Honba za krvavou orchidejí, který natočil režisér Dwight Little.


Témata: Čtyřlístek