Petr Vondráček

Petr Vondráček | foto: David Votruba, iDNES.cz

Vondráček: Budu vypočítavý sukničkář

Hudebník a herec Petr Vondráček kromě působení v muzikálu Pokrevní bratři ztvární i jednu z hlavních rolí v nových dílech Rodinných pout. "Budu vypočítavý, ambiciozní muž se slabostí pro ženy," prozradil čtenářům iDNES v on-line rozhovoru.

ODPOVĚDI NAJDETE ZDE

"Rodinná pouta jsou telenovela. Mají sledovanost přes dva miliony. O kvalitě nechci polemizovat," řekl v on-line rozhovoru Vondráček.

V současné době působí i v muzikálu Pokrevní bratři. "Ten muzikál je součástí mého života," uvedl.

Hrajte o lístky na muzikál ZDE

Dodnes působí Vondráček jako zpěvák, klavírista a skladatel v kapele Lokomotiva, která vznikla v roce 1994. O dva roky později navázala skupina spolupráci s Divadlem Jiřího Grossmanna.

Kapela působila v divadelních představeních Miloslava Šimka a pravidelně vystupovala v televizních pořadech S politiky netančím a Politické harašení.

"To že jsem ho potkal a mohl s ním spolupracovat, považuji za vrchol mé dosavadní kariéry. Byl naprosto odlišný od lidí z té umělecké branže. Navždy si ho uchovám v srdci, " prozradil o spolupráci se Šimkem.

Petr Vondráček je podepsán jako hudební režisér pod hudební komedií Miluju tě, ale..., objevil se v muzikálu Olympic aneb Jak se lítá vzhůru a Starci na chmelu. Zahrál si hlavní roli v televizní pohádce O JečmÍnkovi.