Diskuze

VIDEO: Hynek Čermák v roli psychopata. Představuje se Případ Roubal

První díl minisérie Případ Roubal uvede Voyo 26. listopadu. V režii Terezy Kopáčové se objeví Hynek Čermák jako vrah Roubal, Kamila Trnková jako advokátní koncipientka, Dagmar Havlová jako státní zástupkyně a David Švehlík coby vyšetřovatel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Na slovo Voyo jsem už velmi dlouho alergický.

9 1
možnosti
PM

P88e62t16r 83M70u33n60z34a72r

15. 11. 2021 19:38

Vždy když vidím "inspirovala skutečnými událostmi a činy", tak si vzpomenu, že nejnebezpečnější lež je ta, která je zabalená v pravdě. Takže dnes hromada lidí věří tomu, že když vedli Hepnarovou k šibenici, tak skutečně vyváděla, tak jak to popsal Hrabal v povídce.

Prostě kdykoli je "inspirováno skutečností" tak vím, že pokud budu mít štěstí, tak ta lež bude jen kvůli tomu, aby měl autor větší zisk. Radši mám sci-fi a fantasy, tam je to vymyšlené celé.

5 2
možnosti
MB

Tak jak to s tou Heonarvou tedy bylo? Vyváděla před popravou nebo ne? A je pravda, že ještě větší psychopat než Hepnarová byl lesní vrah Kalivoda, kterého se na cele báli i protřelí kriminálníci, protože se na cele nijak neprojevoval a v noci se občas vzbudili a zjistili, že nad nimi stojí a mlčky je pozoruje. Jeho naprosto netypické chování je i s přihlédnutím k tomu, za co seděl děsilo, že s ním na cele nechtěli být a žádali o přeložení na jinou celu.

To se také píše..

1 0
možnosti
MZ

Premyslim, kdy naposledy byl natoceny film, ve kterem by nehral bud Cermak nebo Langmajer...

3 5
možnosti