VIDEO: Romance Jedině Tereza slibuje komedii plnou trapasů a omylů

  • 3
Na zasněženém vrcholku hory Kozákov padla poslední klapka romantické komedie Jedině Tereza. Právě závěrečné záběry obsahují rozuzlení pošramoceného vztahu dvojice, kterou představují Veronika Khek Kubařová a Igor Orozovič.

Dlouholetý pár se rozejde ve chvíli, kdy populárního moderátora svádí vnadná kolegyně před očima jeho přítelkyně. Když si muž uvědomí, že by svou lásku mohl ztratit, začne o ni bojovat pomocí metod ze slavných romantických filmů, které mu doporučí kamarád v podání Matouše Rumla.

Herečka Veronika Khek Kubařová přiznala, že sama patří k fanouškům žánru. „Romantické komedie mají pro mne velmi důležité místo. Myslím, že jsou v životě dny, kdy člověk potřebuje něco tak pozitivního, o čem ví, že to dobře skončí, a u čeho mu bude hezky.“

Její filmový partner Igor Orozovič sice daný žánr tolik nevyznává, ale úplně fanaticky prý miluje tři jeho zástupce, tituly Notting Hill, Pretty Woman a Láska nebeská. „Protože tam všechno filmařsky i scenáristicky do sebe zapadá, jsou to geniální díla,“ tvrdí.

Romanci „plnou trapasů a omylů“, jak slibují tvůrci, natočil režisér Jaroslav Fuit, objeví se v ní také David Matásek, Lenka Vlasáková, Iva Janžurová či Emma Smetana a do kin ji uvede společnost CinemArt od 29. července. Ukázku z natáčení najdete na videu.