Leonarda Di Capria uvidíte v hereckém duelu s Robertem De Nirem ve snímku Příběh jednoho chlapce (ČT2, 0:05)

Leonarda Di Capria uvidíte v hereckém duelu s Robertem De Nirem ve snímku Příběh jednoho chlapce (ČT2, 0:05) | foto: Reuters

TV tipy na středu: Rozhovory s herečkou a diktátorem

  • 0
Další slibná soukromá past, pozitivní stránky diktátorů, triky Clinta Eastwooda či hledání rodinného zázemí. To vše ve středu nabízí televizní obrazovka.

STŘEDA 19. LISTOPADU
Celý život v sobě nosí křivdu. Teď může zúčtovat. Novinářka proti herečce povede Riskantní interview (Nova, 20:00) v dalším příběhu z cyklu Soukromé pasti. A pozor - obě aktérky mají společného víc, než tuší. Herecky se proti sobě postavily dvě výrazné osobnosti současného herectví, Eliška Balzerová a Veronika Žilková.

Jsou diktátoři vůbec někdy dobří? Je lepší militantní islamista, nebo ozbrojený demokrat? Na to hledají odpověď dvě neohrožené pákistánské ženy v rámci celosvětového koprodukčního cyklu Proč potřebujeme demokracii? Vy snímek Večeře s prezidentem (ČT2, 23:10) uvidíte v rámci Dokumentárního klubu.

Arizonský šerif Coogan doprovází do New Yorku vězně vydaného spravedlnosti. S pomocí bývalých kumpánů mu ale zatčený uprchne a šerif ho v přelidněném a ne zrovna přátelském městě musí znovu lapit. Zabere Cooganův trik (Prima, 23:25)? Dozvíte se v americké kriminálce s Clintem Eastwoodem.

Příběh o hledání vztahů a rodinného zázemí podle knihy Tobiase Wolffa nabídne pozdě večer snímek Příběh jednoho chlapce (ČT2, 0:05). V hlavních rolích Leonardo Di Caprio a Robert De Niro.

SERIÁLY
Ulice
(Nova, 18:30)

Televizní program na 7 dní pro více než 50 stanic