Karel Gott

Karel Gott - Karel Gott při návštěvě Pierre Briceho | foto: Marek Navrátil, iDNES.cz

TV tipy na čtvrtek: Jak dostat Karla Gotta do sitkomu

Děti dnes v televizi najdou návod, jak se zbavit zlobivého tatínka, ti, kdo hledají skrýš před osudem, ztratí iluze a nakonec za zpěvu Karla Gotta ztluče Steven Seagal všechny, koho mu scénář připletl do cesty.

ČTVRTEK 11. ZÁŘÍ
Stejně jako minulý týden i dnes si můžete připomenout jednu z populárních rodinných komedií Marie Poledňákové, tentokrát Jak dostat tatínka do polepšovny (ČT1, 20:00). Mimochodem, víte, že pokračování příběhu malého Vaška, jeho tatínka, maminky a "nového" dědy bylo oceněno Zlatou nymfou na festivalu v Monte Carlu?

Ocenění z filmového festivalu, ovšem z tentokráte berlínského, má na kontě britská černá komedie Slepá ulička (ČT2, 23:25), jejíž premisa je křišťálově čistá - Osudu neunikneš ani na opuštěném starobylém hradě. V hlavní roli Donald Pleasence, režie Roman Polanski.

A pokud se snad řadíte mezi ty, kdo rádi sledují akční řádění Stevena Seagala, je tu pro vás už mnohokrát viděný Muž s cejchem smrti (Nova, 22:50). Seagal tu hraje policistu, který se po smrti parťáka rozhodl odejít do výslužby. Ale protože se zapletl do přestřelky gangů a jeho rodině hrozí nebezpečí, vrátil se zpět, aby se pomstil.

A pak je tu opět seriálová nálož v čele s Karlem Gottem hostujícím v sitkomu Comeback (Nova, 21:25).