Jacka Nicholsona můžete vidět v komedii Lepší pozdě nežli později. Uvede ji Prima dnes v 21:15

Jacka Nicholsona můžete vidět v komedii Lepší pozdě nežli později. Uvede ji Prima dnes v 21:15 | foto: Profimedia.cz

TV tipy: Lepší Nicholson nežli Čelisti

  • 0
U obrazovek se budou tetelit fanynky a fanoušci Jacka Nicholsona a vraždící žralok naplní rčení, že počtvrté do stejné řeky není radno vstupovat ani filmařům.

ÚTERÝ 16. ZÁŘÍ
Večernímu televiznímu programu v úterý vévodí romantická komedie Lepší pozdě nežli později (Prima, 21:15) - ostatně vše, v čem se jen mihne Jack Nicholson, stojí za pozornost. Zde hraje svůdníka mladých žen Harryho, který právě našel svůj nový objev. Poté, co ho "chytnou" záda, si musí přiznat svůj skutečný věk a jeho nová ošetřovatelka zdaleka není taková mladice. Tudíž se nabízí otázka: mohl by porušit pravidlo a konečně se opravdu zamilovat?

Čtvrtý díl žraločí série Čelisti s podtitulem Pomsta (Nova, 22:55) "poctili" uživatelé filmového portálu CSFD.cz titulem jednoho z nejhorších filmů všech dob. Zda je to opravdu taková hrůza, se můžete dnes večer přesvědčit sami.

Jeden zůstává, druhý odchází (ČT1, 22:55), to je třetí film francouzského filmaře Claudea Berriho, kterým Česká televize zakončí miniretrospektivu tohoto režiséra. Berri opět rozvíjí své téma vztahů muže a ženy jako věčného setkávání a rozcházení, tentokráte v duchu rčení, že z manželství nikdy neodcházejí oba partneři zároveň.