Diskuze

VIDEO: Máme dvojčata a vinobraní na krku, hlásí hrdinové filmu 3Bobule

Natáčení komedie z vinařského prostředí 3Bobule skončilo, na světě je první ukázka. Tak jako v předešlých dvou dílech se děj točí kolem postav, jež hrají Tereza Ramba, Kryštof Hádek, Lukáš Langmajer a Miroslav Táborský, připomene se i zesnulý Václav Postránecký. Do kin film jde 12. března 2020.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Mně by ani tak nevadilo, že ty filmy mají mizerný děj, ale co mi přijde až komické, to je všudypřítomný product placement a až komická snaha "udělat něco pro Moravu".

Když Václav Postránecký podle stavu vinice někdy v červenci vykládá, jak se celý rok těší na svatomartinské víno, které se otevře přesně 11.11., tak se musím smát. Svatomartinské víno je víno podprůměrné kvality, které si moravští vinaři vymysleli ze stejných důvodů, z jakých si v regionu Beaujolais vymysleli akci „Beaujolais nouveau est arrivé“. Tím důvodem je uplatnit nekvalitní hrozny na mladé víno, které by neuneslo dlouhodobé skladování. Takže dost pochybuju, že by si nějaký vinař na svatomartinském někdy v červenci extra pochutnal.

Myslím, že za tím vším stojí pan Nyitrai a jeho Svaz vinařů, který se snaží natáhnout na Moravu co nejvíce turistů a dostat do velkých měst co nejvíc moravského vína.

Já myslím, že by postačilo, kdyby se moravští vinaři podívali 10 km za Mikulov a tam se inspirovali. Bílá vína si na nic nehrají a už za 7 EUR za láhev se tam dají koupit takové dobroty, jaké by na Moravě stály 300 Kč. A jen cca 20% produkce dělá červené víno, pro které Morava prostě nemá podnebí.

1 0
možnosti
MB

No ještě, že to není povinné. Nechápu, kdo se na to dívá, ale stačily mi ukázky i u těch prvních a vím, že se na toto dívat nemusím. Naštěstí já nemusím. Kdo chce tak ať si klidně hledí na co chce, ale bojím se, že to může zanechat následky na jeho intelektu.

1 0
možnosti
FL

Inteligentní člověk zvládne i oddechovou záležitost Bobule a nebude stát jak blbec před kinem s praporem umění. Bude to jeden z mála českých filmů, na které budou kladné recenze. Jinak tu vládne product placement a úpadek. To už by ceskemu divákovi nezbylo nic.

2 0
možnosti