TELEVIZIONÁŘ: Naposled 1 proti všem. Teď už zas budeme chudí

  • 7
Poprvé vypukla s velkou slávou 1. září, naposledy se bez fanfár odvysílá dnes. Což znamená, že premiérovou soutěž 1 proti všem stahuje Prima již po šesti dílech. Jak potupné to musí být pro nákladnou vlajkovou loď podzimu, založenou navíc na přímém přenosu!

Vždyť podobnou rychlostí dosud mizely z programu napříč stanicemi spíše laciné seriálové rychlokvašky jako Jetelín, Drazí sousedé nebo Sousedé. Jenže nevděčnému obecenstvu můžete stokrát vykládat, že tipovací interaktivní hra nasazená u nás v hrdé středoevropské premiéře dobyla Dánsko, Finsko, Norsko. 

Moderátoři pořadu 1 proti všem

Prostě oba principy soutěže, jednak odhadování odpovědí na nesmysly místo prokazování podstatných vědomostí, jednak náhodný los vítězného diváka s mobilní aplikací bez ohledu na to, zda se osobně zasloužil o výhru soutěžících mimo studio, se s tuzemským publikem minuly. Sledovanost kolem 380 tisíc lidí je na sobotní večer opravdu bídná. Stýskat se může jedině dělníkovi, z něhož podivná pravidla udělala minule milionáře. 

Ostatní už zůstanou chudí, nadto ochuzení o další světoborné experimenty s (ne)rozbitností vajec. Jednu záhadu by nám pořad na rozloučenou mohl odhalit: jestli si ze zbytků po každém pokusu udělal štáb omeletu.

Další tipy z televizního programu