Diskuze

RECENZE: Jak Prezident Blaník potkal Havla a zapomněl se smát

Že politici lžou, předpokládá národ už jaksi všeobecně. Ale že mu bude lhát i Prezident Blaník, to zabolí. Sliboval totiž komedii, dokonce satiru. Zbyla děravá moralitka, jak lze vlídněji popsat slátaninu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J80a76n37a 69B92e44n21e68š

24. 4. 2018 12:25

Tak Okres na sever tu asi není, že....https://www.csfd.cz/film/133910-okres-na-severu/zajimavosti/?type=film a díky za smazání příspěvku, admine.

0 0
možnosti
JR

Já jsem udělal to jediné co jsem považoval za normální,že jsem se na to nedíval a když sleduji příspěvky tak jsem dobře udělal.Škoda jenom,že takové"umělecké dílo"dává tzv.veřejnoprávní televize,kterou bohužel dotuji i já koncesionářskými poplatky.Zkrátka a dobře ČT řídí pořád vzbouřenci.

0 0
možnosti
JC

J70i71r72i 51C18e43e

8. 4. 2018 22:16

Babovřesky pro intelektuály.

I komunální humor se musí umět.

1 0
možnosti
IH

Film sem dnes viděla v TV a velmi příjemné mě překvapil, dobře jsem se bavila :-)

1 0
možnosti
PK

Pro fanoušky seriálu jistě velká bžunda. Shlédla jsem všech 5 sérií a jsou tam dobré díly, u kterých jsem brečela smíchy, ale většina spíš podprůměrných. Film jsem viděla včera, zasmála se, 3x i víc, ale po skončení si už nevzpomnela čemu. Tak asi tak. Za mě tak 45% max. Škoda, že mezi tímto fekálním politickým humorem a druhou stranou spektra máme vzduchoprázdno.

0 0
možnosti
VP

Je to skvělá politická satira při které občas zamrazí. Samozřejmě to není žádné umění, ale to ani nemělo býtR^

2 0
možnosti
MD

mirka je smutná, ze se tam malo oslavuje jeji vzor ctnosti, pravdomluvnosti a elegance, co zase zustal zaligrovanej na hrade.

takže by to vlastně bylo špatná vizitka, kdyby u ní měl blaník hodnocení blížící se "five stars!"

1 0
možnosti
JH

Já jsem se teda zasmála hodně a se mnou celé kino (k mému překvapení plné, to jsem u nás dlouho nezažila)...voliči Zemana se samozřejmě nezasmějí, to je jasný. Ale za mě dobrý :-)R^

1 1
možnosti
JZ

Já Zemana rozhodně nevolil a zasmál jsem se asi 5x. V našem kině se smála pouze první řada. Seděla tam banda nějakých opilců, nevím co to bylo zač. Ale za mě to byla taková přeplácaná slatanina čehosi. Mít to do 20 minut, tak možná OK, ale toto? Možná jsem se fakt měl podívat na nějakej díl toho seriálu na Youtube (nebo kde to běží).. škoda peněz za vstupenku, mohlo to být i fajn. ale na druhou stranu můžu říct, že jsem to viděl :-)

4 0
možnosti
Foto

Smát se nám zapomněla zapšklá Spáčilová. Já na to musím znovu, protože pro nadšený řev publika nebylo slyšet řadu replik, které bych si rád vychutnal.

5 3
možnosti
JZ

Já se taky smál. To je fakt. Vzpomínám na "až budu prezidentem, tak ten schod nechám zrušit". Více té srandy tam ale snad ani nebylo... škoda, potenciál to mělo..

0 0
možnosti
Foto

Takovouhle reklamu a za darmo! To si ani nemohli více přát, než že dostanou na lžiDnesu 30%.

0 2
možnosti
TL

"Za darmo"? Ech, vy jste cizinec?

0 0
možnosti