Diskuse k článku

RECENZE: Dwayne Johnson je Herkules, který si myslí, že hraje

Kdykoli se sejdou 3D, český dabing a zákaz vydat recenzi před datem premiéry, člověk jako by tušil, že na Oscara to asi nebude. A tušení zatím nezklamalo. Ani v případě amerického filmu Herkules, který ve čtvrtek vstupuje do kin od Austrálie přes Rusko až po Česko.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L31a16d55a 41N91o96v39a16k 4612113857

Nevim proč mě paní Spáčilová každou svojí recenzí tolik otráví...

Možná proto, že si příliš okatě dělá patent na správný vkus...? 

Navíc dělá ze svých recenzí cirkus, kde sama se sebou soutěží, kterou recenzi sepíše v pohrdavějším tónu...:-/

0/0
28.7.2014 18:52

O11n82d24r47e72j 66K81a34l14m97a67n 1270276904292

To hodnocení mě dycky pobaví. ;-D Recenzentka píše jak jsou všichni tupí a sama nemá dost rozumu na to aby pochopila z jakýho úhlu pohledu se tyhle filmy musí hodnotit. A že tohle prostě není psychologickej thriller.

+2/−1
25.7.2014 17:07

T39o31m26á30š 83K91ř27e88l82i80n87a 2726282652928

5% paní Spáčilové, za její dojemnou iluzi, že umí psát objektivní recenze;-D

+4/−4
24.7.2014 22:13

M67i62c60h98a13l 54H19o67r16a15k 2104725537892

Tak to, ze Dwayne Johnson je podprumerny herec je proste fakt, ja ho mam docela rad, ale co se tyka jeho hereckyho ,,umeni,,, tak je to vazne slabota, nebo mate jiny nazor?

0/0
28.7.2014 19:16

O63s88k38a50r 71K67o18v89a41ř26í92k 8827923406667

možná kdyby byl Herkules agent STB a režíroval to Hřebejk, tak to těch 90% mohlo získat

+2/−2
24.7.2014 19:22
Foto

F84i92l63i68p 21J40a14r66a28b 1863747290637

Herkula by musel hrát Trojan.

+1/0
24.7.2014 19:54

O19s24k82a28r 72K97o29v91a59ř32í55k 8967843766317

R^;-D

0/0
25.7.2014 15:07

A43l15e30š 60V78o11d31i21č45k14a 4422593588318

Zdravím, je to pořád to samé. Ač se v recenzích střídají tato osoba, její dcera a ještě jeden "kritik", je zajímavé, že akční, popcornová zábava připadne vždy na tu nejnevhodnější a nejméně povolanou osobu. . . Mimochodem, paní Spáčilová, „za svou osobu doporučuji zůstat u klasiky“ – proč neuvedete odkaz na některou Vámi zmiňovanou klasiku o Herkulovi?

V těchto filmech opravdu nemůžeme hledat psychologické drama, ale svůj okruh fanoušků si najde. jistě na ně nebude chodit někdo, kdo nejraději deektivky např. . . Proč to tak tedy není i s recenzemi?

+4/0
24.7.2014 14:21

J20i62ř96í 47K53v79ě26š 1433746192941

Svůj okruh fanoušků si najde každá ptákovina, to ale neznamená, že se nemůže napsat, že je to ptákovina.

0/0
25.7.2014 11:47

L21a73d34a 70N18o70v35a62k 4822323227

jistě, ale proč musí paní S vždy s takovým povýšeným výrazem všechny zpourážet...?Rv:-/

0/0
28.7.2014 18:44

M66i23c50h61a86l 13K46v24a40k 8487690695493

No blbost to bude tuctová, stačily mi ukázky, ale bože už nebrebtejte a neberte do hu..pusy Vinnetoua, fakt nechapu, takovej krasnej film a vlastne prirovnani k Vinnetouovi je poklona paní Mírko......jo a už sem byl na opicích a NEměla ste pravdu, nebylo to vůbec zlé, pro mě 75%, opice krásně ztvárněné a příběh vybočoval z plytkého normálu:-P s Vinnetouem vás asi spojil tak akorát kůň a jedno zajímavé podání ruky, jenže ve starých opicích se na nich taky jezdilo heč

+1/0
24.7.2014 13:58

M68a58t59o40u96š 15B98á40r20t65a 4666360966508

Kdo na to jde, tak je mu jasné, že to nebude psycholgické drama. Co mi v recenzi chybí, je určitá nadsázka, s kterou se ve filmu pracuje. Bohužel jedna z nejvtipnějších částí běží až se závěrečnými titulky, kde je odhaleno, jak Herkules ty své legendární kousky vlastně dělal.

+2/0
24.7.2014 13:03

Š37t43ě17p95á75n 97D96o95l82e95ž91a92l 3222951608785

Nevim co by paní Spáčilová dělala kdyby se nemohla odkázat na filmy o Vinnetouovi, to je asi její jediná laťka jak porovnat dobrodružný film

+2/0
24.7.2014 12:17

O55n50d14ř84e11j 59L20o93š65o77t32h 1815565575821

Já jsem měl Vinnetoua jako kluk rád, ale myslim si, že tyhle filmy nejsou takový skvosty, za který je pí. Spáčilová považuje.

+2/0
24.7.2014 12:44
Foto

F35i89l62i79p 32J51a92r70a51b 1723747620487

Tak tak. Poklad na Stříbrném jezeře dodnes miluju, ale je to nostalgická láska. Pokud bych se pokusil dívat například na herecké výkony kritickým okem, nenechal bych na tom nit suchou.

+1/0
24.7.2014 19:54

J13i91r13i 79C40e19e 5255321212488

Fuka tomu udělil 40%. Zřejmě to bude kapitální békovina..

+3/−1
24.7.2014 11:27

D77a32v22i39d 97J75a25n49d35a 6236655127595

Vtipná recenze!

+8/−2
24.7.2014 10:33

M86a79r55t13i57n 42H42a38l83i57l55o61v84i29č 3113255473669

Jediným pravým Herkulem je pro mě Kevin Sorbo a seriál z 90. let. A je mi jedno že si většina lidí o tom myslí, že to byla šílená blbost.

+11/0
24.7.2014 10:24

J12a77k23u40b 57Z20e22m94á94n36e32k 2494493811118

Byla, ale měla svoje kouzlo;-D

+9/0
24.7.2014 10:47

J41i25ř98í 83V15y67š88í77n 6209933745669

Natom sem vyrustal ;-D Kdyz tak nadtim premyslim asi zkouknu v Kine noveho Herkula a pak si doma spravim chut starym dobrym Serialem Herkules ;-D

+1/0
24.7.2014 11:49

M76a22r55t23i33n 86H55a63l33i46l56o32v45i90č 3613475163159

Jojo, když člověk měl těch ...náct, kouzlo to mělo. Bitky, humor, různé náměty až člověk kolikrát nevěřil co všechno do toho tvůrci dokázali nacpat. K tomu spousta skvělých postav (bohyně lásky Afrodita podaná jako povrchní rozmazlená barbína), nebralo se to tak vážně a hlavně spin-off Xena ;-DTěžko říct co bych na to říkal dneska.

0/0
24.7.2014 14:39

O43n17d72ř60e52j 14S11t41a42r97o23c10h 5120453812534

Žádný veledílo to nebylo, ale bylo to slušně natočený a zábavný. Své ambice to tedy naplnilo dokonale.

Hrůzné je právě tohle novodobé prznění čehokoliv - všude namontované umělohmotné dojímání a moralizování, klišé "dělám jen svojí práci" a rozpadlá rodina, svalovci s něžnou duší - takový vykalkulovaný univerzální mišmaš bez chuti a vůně.

+1/0
24.7.2014 12:07

L44u81k49á22š 97Š62u92s28t76r 3935673768483

Mirka Spáčilová je kritička, která si myslí, že píše

+15/−2
24.7.2014 9:49

J23i16r51i 71C14e60e 5665921252698

Správně má být: "grafoman, který podlehl představě, že je filmovým kritikem".

+4/0
24.7.2014 11:24

S50t21e91p54a56n 49T33o44t21h 8498909565798

;-D;-DR^R^

+1/0
24.7.2014 14:18

K96a93r16e80l 24D54v83o58ř46á34k 3923286914707

ta spacilova by mela komentovat jen nejake pseudointelektualni filmy, komiksy, scifi a fantazy proste radsi ne Rv

+6/−2
24.7.2014 9:35

O37l96d84ř25i59c28h 22K98ř10í16ž17e45k 7772527596569

Paní Spáčilová se psaním filmových kritik živí, takže si asi moc vybírat nemůže. A holt má jiný názor jak by se řecké báje měly zfilmovat. Já taky mám raději starší verze, které měly víc pohádkový styl než současné komiksové zpracování

+5/−2
24.7.2014 10:06

K37a56r66e35l 53D77v97o78ř51á47k 3413206134867

podivejte, ja nemam rad francouzka auta - takze se zdrzim toho, abych psal recenzi treba na peugeot, protoze vim, ze by nebyla objektivni

+4/0
24.7.2014 10:12

O97l36d64ř77i95c46h 35K34ř41í37ž67e97k 7922987726779

ale jak jsem psal, je to její povolání a tak musí napsat názor i na filmy, které ji zrovna nesedí. Samozřejmě už znám její recenze, takže vím co od ní čekat. Pokud chcete recenze jiného stylu tak si asi musíte najít recenzenta, který bude odpovídat vašemu vkusu

0/0
24.7.2014 10:31

K75a41r97e89l 96D46v60o65ř26á59k 3983156724227

to co jsem napsal, je naprosto legitimni i vzhledem k tomu, co jste napsal vy, takze - jestli se vam nelibi, jak hodnotim jeji vykony, najdete si jiny prispevek, na ktery budete reagovat :-P

0/0
24.7.2014 10:33

T86o11m94á23š 18S80y80s 2984569220303

Ale jistě máte důvod je nemít rád? Nebo se tak probudíte a řeknete si "dneska Francie"?

0/0
28.7.2014 20:17

P67a55v83e97l 16P73o71n98c22a22r 1893614742977

Co to je za nesmysl? I komiks se da natocit dobre (Watchmen), ne podle renderpacku a s herci co jsou momentalne v kurzu, ackoli se na roli nehodi

+2/0
24.7.2014 10:27

K61a45r47e29l 60D28v50o66ř12á79k 3903906964757

vy jste to videl?

0/0
24.7.2014 10:37

P84a84v68e93l 31P31o97n70c74a10r 1983984492877

Reaguju na kritiku kritiky zanru, ne na tenhle film

0/0
24.7.2014 10:40

K87a81r32e55l 16D81v47o20ř73á11k 3513956874117

aha, takze pisete nesmysly ...

0/−1
24.7.2014 10:41

P53a14v16e25l 76P94o23n37c53a95r 1403524982897

:))

0/0
24.7.2014 10:44

K69a47r30e61l 78D61v77o29ř56á44k 3843246384747

:-P

0/0
24.7.2014 10:48

Najdete na iDNES.cz