Diskuze

Pojišťovna štěstí uměla dodržet žánr

Nejméně tři, možná i čtyři miliony diváků si šťastně oddechly, když štědrovečerní zápraží prozářil zásnubní prsten a Miroslav Etzler se Aleny Antalové konečně zeptal: Vezmeš si mě? Kýčovité? Jistě. Ale zručně. Nutně. A chytře, když se vezme v úvahu, že hrdinka nestačila říci ano ani ne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SilverOne

6. 12. 2004 18:03
...když
na to teda nikdo nečumí, tak by mě zajímalo kde je těch 3,5 mega
0 0
možnosti

old fashioned Vince II.

6. 12. 2004 17:13
Promiňte, krajani,
ale co je to za srágoru "pojišťovna štěstí" Někdo o něco přišel nebo je to nutné vidět Já to podle ohlasů zde kvalifikuji jako stupidní paskvil...
0 0
možnosti

old fashioned Vince II.

6. 12. 2004 17:17
Re: Promiňte, krajani,
ehhhmm, a ještě něco: kde je nutnost či povinnost se vůbec na CZ-TV koukat   Krom několika málo pořadů na CT2 je to všechno absolutní kulturně-zpravodajský HNŮJ... mám na digitálu CzechLink, abych věděl, co se v CR děje, ale je to strašlivost  poor , sorry... 
0 0
možnosti

vlákno

6. 12. 2004 16:16
jsem hrdy na to ze jsem to nevidel...
...a k ty "recenzi" pani Spacilove: je uzasne ze nekdo dokaze natocit neco co neni horsi nez telenovely. Je to ale dobry duvod pro to se na to divat? Vcera jsem to na novu prepnul a vydrzel jsem to cca 30 sekund. Byla tam pani Brozova a jeste nekdo v nejakem uzasnem dialogu. Shodnotil bych to cele jednim pausalnim neslusnym slovem, ke koukani to proste nebylo.
BTW. Doted si pamatuju kritiku pani Spacilove k filmu Tmavomodry svet, vynesla ho do nebe, podle ni to bylo dokonale dilo. Kvuli teto recenzi jsem na ten film sel. O tom jak to tema mladej Sverak zvoral se tu rozepisovat nebudu. Kazdopadne pro me je takova kritika  dostatecujici podminka k tomu abych pi Spacilovou vyskrtl ze sveho seznamu duveryhodnych filmovychh kritiku.
0 0
možnosti

pegaska

6. 12. 2004 16:48
Re: jsem hrdy na to ze jsem to nevidel...
No, taky jsem to neviděla (ani kousek) a nelituju _:)_
0 0
možnosti

Sarka-3

6. 12. 2004 12:06
Zírám !
Vždyť ten seiál byl o hoovněě, nevěřím vlastním očím, kolik (údajně) lidí marnilo svůj čas vysedáváním před televizí. Je hromada aktivit i neaktivit, které člověku dají mnohem více, než jen tupě čumět na bednu.
0 0
možnosti

flaksa

6. 12. 2004 12:28
Re: Zírám !
Tak co jsi na něj zírala, milá Čárko?!?!
Měla jsi každou neděli chodit do filmáče
0 0
možnosti

bezejmena

6. 12. 2004 9:57
Kulturní barbaři na TV Nova
TV Nova většinou vnímám jako žumpu, ale občas jí také něco ujede (když už ne vlak). Na Pojišťovnu štěstí se dalo jako na jeden z mála seriálů dívat hlavně proto, že se jednalo o původní českou tvorbu, neokoukané tváře, obecně přijatelné životní situace. Přesto jeden moment zkazil dojem z celé série: TV Nova jako kulturní barbar nejvyššího kalibru zařazovala svůj blok neodbytných a debilních reklam naprosto necitlivě, bohužel zcela úmyslně. Urazila tím nejen diváky, ale i autory, herce a nakonec i zadavatele reklam. Naprosto nechápu, kdo reklamu v takové citlivé chvíli je schopen vnímat. Pro zadavatele to jsou naprosto vyhozené peníze. Mezi námi: Jsou to vyhozené peníze i tak. Snad už by bylo lepší sponzorovat naše TV bez reklam…
0 0
možnosti

milos74

6. 12. 2004 10:19
Re: Kulturní barbaři na TV Nova
naprosty souhlas - treba reklama na vodnanske kure jsou uplne vyhozeny penize. Jinak pro televizi je rozhodujici pocet divaku, kteri porad sleduji, takze je normalni ze se u hodne sledovanych poradu bloky reklam natahuji. Odvysilana reklama bohate staci na na natoceni jednoho dilu serialu. A nikdo nebude vyrabet serial jenom pro divaka. BTW, nechapu proc by uvedena reklama mela urazet autory a herce?
0 0
možnosti