Paparazzi

Paparazzi - Fotografie z amerického thrilleru Paparazzi | foto: Bioscop

Paparazzi aneb Pomsta slavné hvězdy

Urputný fotograf ohrozil život slavného herce a jeho rodiny. Je čas vyrovnat skóre, dojde k závěru filmová hvězda v americkém thrilleru Paparazzi. Snímek o pomstě a světě bulváru uvede 24. března do kin distribuční firma Bioscop.

Snímek natočil v luxusní čtvrti Malibu, kde žije mnoho hollywoodských celebrit, debutující režisér Paul Abascal podle scénáře Forresta Smitha.

Hlavní role v napínavém příběhu, odehrávajícím se v atraktivním prostředí hollywoodských hvězd, si zahráli Cole Hauser (Rychle a zběsile), Robin Tunney (Dokud nás smrt nerozdělí, Vertical Limit) a Tom Sizemore (Pearl Harbor, Černý jestřáb sestřelen).

Paparazziové, šmírující soukromí slavných a sytící nekonečným přívalem senzací bulvární časopisy, nejsou ničím novým.

Nápad natočit tento příběh prý pochází z rozhovoru, který kdysi Mel Gibson vedl s několika kolegy právě na téma obtížných fotografů zasahujících do soukromí celebrit. Slavný herec tehdy vyjádřil názor, že by se mohl natočit film o pomstě.

Snímek, v němž se sám mihl v drobné roli pacienta, nakonec produkoval. Situace otevřeného boje proti dotěrným fotografům a pomsty, kterou se na nich rozhodne realizovat, je ovšem podle Gibsona už jen zábavnou fikcí.

Režisér Abascal, kterého oslovil, je původní profesí vlasovým poradcem a se slavným hercem spolupracoval na třech dílech akční série Smrtonosná zbraň. Navíc režíroval dvojicí půlhodinových "filmů o filmu" pro společnost HBO.

,