Matouš Ruml při natáčení komedie Ubal a zmiz

Matouš Ruml při natáčení komedie Ubal a zmiz | foto: CinemArt

V komedii Ubal a zmiz řeší Matouš Ruml a Janek Gregor vykradenou pěstírnu

  • 0
Jako Bronx za 90. let má působit pražský Žižkov v komedii Ubal a zmiz, kterou natáčí podle vlastního scénáře debutující režisér Adam Hobzik. Volně se inspiruje stylem filmů režiséra Guye Ritchieho, takže slibuje „Sbal prachy a vypadni po česku“.

Propletený příběh má podle autora mnoho překvapivých zvratů. Dva kamarádi, které hrají Matouš Ruml a Janek Gregor, se živí pěstováním trávy a dostanou šanci prodat veškeré zásoby za jednu noc. Jenže když zjistí, že jim někdo vykradl pěstírnu, mají jedinou noc na to, aby zachránili obchod i vlastní malíčky.

Matouš Ruml při natáčení komedie Ubal a zmiz

Martin Hofmann a Leoš Noha zase hrají suspendované policisty ze staré školy, kteří chtějí získat zpět svoji práci i čest, takže se rozhodnou pátrat na vlastní pěst a vlastními metodami po kufru plném vzácného zboží.

Konečně Marek Lambora představuje rockera, který podepsal smlouvu, v níž se zavazuje k natočení tří popových alb pro teenagery. Jenže raději by celý svůj byt, auto i slávu vyměnil za jednu pořádnou rockerskou noc. A přesně to se mu splní, když si na letišti omylem vezme cizí zavazadlo.

Gangsterská komedie Ubal a zmiz bude mít premiéru 11. března 2021 a objeví se v ní ještě Lukáš Duy Anh Tran, Predrag Bjelac, Karel Dobrý, Šarlota Frantinová, Radim Fiala, Tomáš Matonoha, Ernesto Čekan, Ha Thanh Špetlíková, Lucie Benešová či Andrea Hoffmannová.