Diskuze

Filmový Harry Potter režiséra vždycky bolí

Filmový Harry Potter a Fénixův řád trvá sto třicet osm minut. Knižní předloha má skoro osm set stran. Že se budou v lecčems lišit, je zřejmé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Petrukian

19. 7. 2007 0:33
Prima recenze pátého dílu Pottera fandy literární předlohy...

Na stránkách:

http://www.nekultura.cz/film/harry-potter-a-fenixuv-rad.html

jsem našel prima fundovanou recenzi na novou pětku Pottera. Už se na něj fakt těším! ;-)

0 0
možnosti
MH

Kombajn

15. 7. 2007 16:27
objev roku

Filmový jazyk jednoduše používá odlišné vyjadřovací prostředky a jde si tak trochu vlastní cestou. Co se vizuální stránky týče, má však opravdu co nabídnout.

Opravdu? film tedy oproti knize je vizaulne zajimavejsi, pokud jsem spravne pochopil myslenkovy pochod autora. To je obdivuhodné zjisteni, v roce 2007. tedy film je vizualne zajimavejsi, nez pismenka v knizce... jsem rad, ze to konecne nekdo potvrdil, tohle podezreni jsem mel jiz velmi dlouho!!!

opravdu z tech informacemi nabitymi clanku se mi chce :-©:-©:-©

0 0
možnosti
JT

drevak_patlak

15. 7. 2007 15:32
Šizený příběh

Pátého Pottera jsem ještě neviděl, ale už 4. díl byl výrazně ošizený a chybělo mu to kouzlo. 4. kniha je podle mě nejlepší díl série, 4. film naopak nejhorší. Osobně nechápu, proč musí mít takovýto velkofilm jen dvě hodiny. Pár prstenů trvá 3 hodiny a prodloužená verze ještě o dost déle a nikomu to nevadí. Jak Ohnivý Pohár, tak Fénixův řád mohly být kidně také tříhodinové filmy a všichni by byli spokojeni.

0 0
možnosti
VM

Angel.Veronique

15. 7. 2007 12:20
Eh

To je ale zprava uplne o nicem! Dozvedela jsem se jen, ze se 800 stran knihy neda nacpat do dvouhodinoveho filmu. To vim i bez idnes...Rv Mimochodem, vsadim se, ze ve chvili, kdy vyjde 7. dil knihy, bude tady hlaska o tom, jak to vlastne cele dopadlo. Uz se moc tesim na ty vase spoilery tady:-/

0 0
možnosti
TB

Nick99

15. 7. 2007 12:09
Dekuji

Mam opravdu radost, kdyz si na iDnes nebo v MF Dnes mohu precist nazor na film od nekoho jineho, nez je pani Spacilova, ktera neustale jen kritizuje a pise nesmysly... Tohle je nezaujaty a dobre napsany clanek a ja vam za nej dekuji ... :-)R^

0 0
možnosti