Fanoušci Star Wars se už postavili do fronty

  • 5
Nové Hvězdné války: Epizoda III - Pomsta Sithů mají sice premiéru až koncem května, ale už teď se shlukují desítky fanoušků před kinem v Los Angeles, kde bude první veřejné promítání. Před kinem tak už dokonce vzniklo i menší stanové tábořiště.

Šestý a závěrečný díl Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů vzbuzuje logicky ještě větší zápal fanoušků a fanynek. 

"Je to poslední epizoda Hvězdných válek. Mít první lístek by byla velká čest. Jsme fanoušci od samého začátku," vysvětluje sedmadvacetiletý Jerry Anderson, který si před kinem postavil stan a židle. 

"Věříme v práci a vidění režiséra George Lucase. Zbožňujeme jeho obrazotvornost, to, co dělá," zdůraznil Anderson, toho času nezaměstnaný. 

Fronta v podobě stanového tábora před kinem Chinese Theatre se stala v
Hollywoodu jakousi tradicí, především od posledních dvou epizod v letech 1999 a 2002.

Hvězdné války: Epizoda III - Pomsta Sithů je poslední z trilogie filmů, které Lucas natočil od roku 1999. Dějově však tyto filmy předcházejí původní  trilogii, která začala být uváděna do kin v roce 1977.

Nedávno režisér George Lucas poodhalil tajemství nového filmu. "Není to jako první díl, je tam víc emocí." Nový snímek označil za "vesmírnou tragédii". - více zde

Hayden Christensen v roli Anakina Skywalkera se ve třetím díle sci-fi ságy Hvězdné války s podtitulem Pomsta Sithů přidá ke straně zla.

,