Diskuze

RECENZE: Spíš než se záporákem bojují Eternals sami se sebou

Marvelovský filmový vesmír se rozrostl o další tým superhrdinů, tentokrát jde o nesmrtelné Eternals, kteří mají za cíl chránit Zemi před Devianty a ještě řeší svá osobní traumata.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

práve som došiel z kina ..... toto nie je dobrý film. Proste je to mooooc slabé. Výkony niektorých hercov veľmi amatérske. A tie nekonečné rozhovory proste nudia. Dlho som takto nevydarený film nevidel.

0 2
možnosti
BG

Taky jsem přišel z kina, ale zřejmě jsem viděl jiný film Eternals než ty. Žádné "ono je to moc slabé, nevydařený film, rozhovory nudí". Ve skutečnosti je to tak, že tys to považoval za slabé, podle tebe je film nevydařený a tebe ty rozhovory nudily. Pak nevím, proč jsi tam vůbec chodil a platil za to. Copak nemáš něco jako šestý smysl? Já jsem se na trailer nekoukal, nečetl jsem obsah a přesto jsem podle plakátu usoudil, že se mi to bude líbit. A dostal jsem to, co jsem chtěl. Nemůžeš prostě psát takhle obecně, protože to ani nejde. Je to jen tvůj osobní názor, ne obecný názor. Tobě se to nelíbilo, někomu jinému ano.

0 0
možnosti
MF

M43a31t63ě49j 46F95i66l90i62p

4. 11. 2021 10:21

Jaký Jindřich Göth? 8-o Kde máme Mirku Spáčilovou? ;-( Ale jestli odmítla na Eternals jít do kina, tak to i celkem chápu. ;-D

2 0
možnosti
PV

Co tohle to je za multikulti kejdu?

0 0
možnosti
DJ

Hmm, délka 157minut, tedy 2,5 hoďky film.... už u posledního Bonda jsem si říkal, že je film asi tak o hodinu delší zcela zbytečně natahováním děje či vymýšlením vedlejších dějových linek. A fakt nevím proč??? Aby si herci zasloužili své honoráře???

0 1
možnosti
Foto

Videl som len ukazku. Bolelo to.

3 1
možnosti
SH

Jdu.Mám po dlouhé době volný víkend. Takže kino to jistí!!Těším se!!

2 0
možnosti
MD

Bojovat s devianty? To budou mít v dnešní době, kdy jsou desítky různých pohlaví, docela dost těžké..

5 3
možnosti