Do kin zamíří zombie, mutanti i virus

  • 7
Milla Jovovich, obdařená novými schopnostmi a silou, se vrací. Čeká na ni boj proti zlu, mutanti, smrtící virus a zombie. Musí zabíjet, nebo bude zabita. Pokračování populárního snímku Resident Evil přichází do českých kin.

Alice byla jedním ze dvou lidí, kteří vyvázli z katastrofy, jež proměnila podzemní laboratoře mamutí biochemické korporace Umbrella Corporation ve smrtící past.

Dalším byl Matt Addison - muž, který chtěl původně odhalit nekalé machinace mocné firmy. 

Matt sice unikl z tajného centra Umbrelly zamořeného hladovými zombiemi a bleskurychlými mutanty, ale sám se však stačil nakazit nebezpečným T-virem a vědci se rozhodli zneužít ho k dalším experimentům.

Nyní se Alice znovu ocitá na prahu zlého snu. Zpustošené Racoon City se změnilo vinou v město oživlých mrtvých. Jejím hlavním protivníkem je tentokrát monstrum Nemesis. A není to nikdo jiný než hrůzně proměněný Matt.

Hlavní roli ztvárnila Milla Jovovich, která se do paměti diváků zapsala "prvním"  Resident Evil, snímkem Pátý element nebo Johankou z Arku.

Podle scénáře Paula W. S. Andersona snímek natočil Alexander Witt. Ve vedlejších rolích se divákům představí Sienna Guillory, Oded Fehr, Thomas Kretschmann, Jared Harris a další.

Fotografie z akčního hororu Resident Evil: Apokalypsa.