Diskuze

RECENZE: Depeche Mode postavili filmový pomník sobě a svým fanouškům

Fanoušci Depeche Mode jsou nejlepší a nejoddanější na světě, nadto jsou to citlivé duše. Zhruba takové je poselství snímku režiséra a fotografa Antona Corbijna SPIRITS In The Forest. Zároveň je to ovšem fascinující sonda do života lidí, kterým tahle kapela opravdu změnila život.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

To je zase recenze... Martin Gore má ve tváři útrpný výraz, jako kdyby byl raději někde úplně jinde :) Asi by nebylo od věci se podívat na nějakou předchozí tvorbu DM, myslím, že pokud by Dave vynechal ony lascivní pohyby, nebylo by to už ono... A nebylo by to ono ani v případě Precious :-) No a že nedostali slovo členové kapely, oni už svojí tvorbou za 40 let řekli dost a spíš jediné, co bych uvítal je více nepřerušených písní z koncertu (klidně se záběry na ony fanoušky), ale zachování celé písně... Těším se na další koncertní šňůru .)

0 0
možnosti
RN

Já bych tomu dala ještě míň procent. Fakt mě to nebavilo, většina filmu byl vlastně dokument o lidech, které neznám a ani mě nezajímali. Chápu souvislost s Depeche Mode, ale mě to nedojalo... Šla jsem si poslechnout hlavně hudbu a ta v tom filmu byla jen chvilku anebo jen v pozadí. Takže za mě ne. Dlužno dodat, že teda nejsem nějaký skalní fanoušek Depeche Mode, prostě jsem šla jen na jejich koncert do kina. Až v kině zjistila, že to vlastně není koncert.

0 1
možnosti
VM

:-) to by možná stálo za to se podívat, na co jdu do kina :-))) pravda, že kompletních písní z koncertu by mohlo být více :-/

0 0
možnosti
PD

Fletch je ,úplne mimo ́ už dávno, takže u neho je to norma. Za synťákmi prestal zbesilo pokakovat ́ niekedy po polke osmdesiatych rokov.

1 0
možnosti

Teda to je recenze jako noha. Připomíná mi to recenzi kdysi za komoušů na Modern Talking, kdy neodpustili zpěvákovi dlouhé vlasy a zmiňovali to v recenzi asi šestkrát jinak to bylo naprosto o ničem

0 2
možnosti
DM

D54a96v70i73d 56M29a28c80k31ů

21. 11. 2019 12:26

Ehm, srovnávat textík z minulého režimu na vystoupení kapely hrající na playback s recenzí na film někoho úplně jiného, zní něco jako "poctivá svazácká práce" Rv

1 0
možnosti
HP

H66o87r96s48k63ý 90P44e68t40r

21. 11. 2019 9:58

Hele Göth, nejste nemocný? Vážně je nutné do recenze takovým způsobem projektovat vaše osobní postoje a antipatie? Nechcete raději dělat něco jiného?

4 1
možnosti
JC

uf, tak tomu říkám recenze. kdyby viděl autor můj obličej po přečtení tohohle blábolu, nestačil by se divit ;-D

3 1
možnosti
Foto

Když nebylo co kritizovat,tak se aspoň obviní kapela,že se netváří při koncertu tak,jak si přeje autor článku. A nakonec zhodnotí,že jim to zpívá a hraje dobře. Co k tomu dodat.

3 2
možnosti
MB

60 % a nehodnotila Mirka? Takže na idnes je to už asi pravidlo. Všichni dostanou 60% a jen opravdu výjimečné filmy 65 a ty nekoukatelné samozřejmě 55.

1 2
možnosti
Foto

D35a35n 51R97u79b95í66n

21. 11. 2019 8:32

To je tak když dostáváš zaplaceno od distribučních společností.

1 2
možnosti