Diskuze

Saturnin je jak Olda Kaiser, šílenost provede bez mrknutí oka, říká Vacek

Jirotkův Saturnin se dočká uvedení v pražském Divadle Na Jezerce. Režie se zde chopil herec Petr Vacek, který do hlavní role obsadil Michala Kerna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Včera jsem viděla veřejnou generálku, bylo to super! Jako správný Saturninolog jsem samozřejmě četla knihu, ale viděla jsem i film, seriál, inscenaci v divadle ABC s Melody Makers a pak ještě jednou na lodi u Formanů. Četla jsem i Mackovu knihu a je tam jedna shoda - používají oba s panem Vackem stejnej fór - Saturnin asistoval Houdinimu, dělal samozřejmě tenisového trenéra v Nice, záchranáře v Indonésii (nebo tak něco). Prostě uměl všechno, a vždycky si to takhle zdůvodnil. A to tam má Macek i Vacek.:-) V původním Jirotkovi je, myslím,jen ten tenisový trenér v Nice.

0 1
možnosti
VP

Mackova kniha nesahá Jirotkovi ani po kotníky, naopak jej místy okatě vykrádá a recykluje.

3 0
možnosti
Foto

J96i73ř21í 66R57o24h62a40n

30. 5. 2018 8:28

To ano, je to trochu vakrádání a nastavovaná kaše, ale některé vtipy stojí opravdu za to. Třeba o slaviččí paštice, kterou vyrábí nový manžel tety Kateřiny: Kolovaly zvěsti, že ta paštika obsahuje koňské maso v poměru jedna ku jedné. Saturnin si to šel ověřit a pak potvrdil, že Slaviččí paštika skutečně obsahuje koňské maso v poměru jedna ku jedné: jeden kůň na jednoho slavíka ;-D

5 0
možnosti

P42a15v24e65l 12Š13e18f17l

30. 5. 2018 7:32

Já si Mackovu knihu rozhodně nechválím... Neuměle vykradený pan Jirotka....RvRvRvRv

1 0
možnosti