Jan Kraus - Televizní ceny Elsa 2005

Jan Kraus - Televizní ceny Elsa 2005. | foto: Michal Žák, iDNES.cz

Jan Kraus se vrhá na další talk show

  • 1
Herec a moderátor Jan Kraus představí novou jevištní talk show Co jinde neuslyšíte. Poprvé se představí v úterý 8. listopadu v pražském divadle Kalich.

"Podoba večera bude zcela netradičně v rukou diváků, a to prostřednictvím jejich dotazů - ať už psaných či položených přímo z hlediště," řekl mluvčí Divadla Kalich Jaroslav Panenka.

Každý pořad bude proto originálem. Jeho protihráčkou na scéně bude herečka Eva Holubová. Navíc si oba protagonisté do každého dílu pozvou hosta.

"Tím premiérovým bude léčitelka Marcela Košanová, která se zároveň stane kmotrou DVD Uvolněte se, prosím aneb Co jste v televizi neviděli," dodal Panenka.

Nový nosič zaznamenává přes dvě desítky rozhovorů z tohoto pořadu - půjde však především o pasáže, které se z rozličných důvodů na obrazovku nedostaly.

Mezi zpovídanými jsou například Jiří Paroubek, Václav Moravec, Tereza Pergnerová, Eva Urbanová, Pavel Dostál, Josef Vojtek, Leoš Mareš a Šárka Grossová.

Krausova televizní talk show Uvolněte se, prosím se z obrazovek dostala i na stránky stejnojmenné knihy. I ta přenáší atmosféru pořadu, v němž moderátor se svou typickou ironií zpovídá před televizními kamerami herce, muzikanty, sportovce, politiky a další osobnosti.

Minulou sobotu si Kraus a jeho pořad odnesl dvě televizní ceny Elsa. - více zde

Ve světě showbyznysu se Kraus pohybuje od svých šesti let. Do povědomí diváků se zapsal jako představitel dětských padouchů. Od té doby ztvárnil desítky filmových rolí.

,