Diskuze

Z Milenců byli diváci zklamaní

Vůbec poprvé mohlo několik set lidí najednou - veřejnost, herci a další pozvaní hosté - vidět snímek Milenci a vrazi. Předloha vznikla v Ústí nad Labem, kde si i odehrává. Ve městě se natáčelo i promítala premiéra. Jaké byly první reakce na nový český snímek?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MilanMilanMilan2

1. 12. 2004 21:17
Nevím, co by Ústečáci ještě chtěli
Vezmu-li, jak vypadají ostatní česká (nemyslím nyní moravská) krajská města, tak Ústí bude (i po mnoha změnách k lepšímu) pořád co do vzhledu na posledním místě. Ať si to laskavě uvědomí. Nicméně je tam mnoho pěkných koutů i v blízkém okolí; v tomto ohledu je na tom Ústí překvapivě dobře.
0 0
možnosti

krippell

1. 12. 2004 16:28
nemanipulujte a nefabulujte
co si takhle s hodnocením počkat, až film uvidíte? v ústí jsem byl, k filmu mám své výhrady, ale celkově jej považuji za zdařilý, ústí je v něm ukázáno podle mne velmi dobře. reakce diváků rozhodně vlažná nebyla. těžko čekat od dramatu jednoznačné bouřlivé ovace jako po nějaké komedii.
0 0
možnosti

xaeris

1. 12. 2004 16:13
Páral................
Páralovy knížky měla smysl za totality, kdy v době povinného "skromného živobytí", bezzmasých čtvrtků a erotického puritánství utáhl čtenáře jen na opisu jídelního lístku z Alcronu či mírně erotickém popisu dívčího těla v noční košilce.Vystihl slabiny doby, a přišel ve vhodnou chvíli,to je nutné ovšem říci.Dnes už to není dávno pravda, a tak i filmy s jeho příběhy asi budou zřejmě passé................
0 0
možnosti

urna

1. 12. 2004 13:44
Ústí?
A jaké Ústí? Nechápu, kde berete tolik dementních redaktorů!!!! Česky neumí a na zeměpise asi taky chyběli.
0 0
možnosti