Chebští kriminalisté později při vyšetřování ukradený automobilu objevili už bez náhradních dílu ve sběrně. Vrátili ho zpět majiteli. Ilustrační snímek

Chebští kriminalisté později při vyšetřování ukradený automobilu objevili už bez náhradních dílu ve sběrně. Vrátili ho zpět majiteli. Ilustrační snímek | foto: Martin Veselý, MAFRA

Trojice mužů vykradla garáž, do sběrny odtáhli celé nepojízdné auto

  • 4
Policisté stíhají kvůli krádeži trojici mužů z Chebu, kteří koncem loňského roku vykradli garáž v Břehnické ulici. Kromě dalších věci z ní odcizili také nepojízdné auto, které celé i s připravenými náhradními díly odtáhli do sběrny druhotných surovin.

Tři muži ve věku 24, 27 a 28 let se do garáže dostali poté, co z vrat odstranili visací zámek.

"Kromě vyřazeného a nepojízdného automobilu i s náhradními díly dále odcizili několik kusů kol s hliníkovými disky, malý motocykl značky Jawa Pionýr a pánské jízdní kolo," upřesnila policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Chebští kriminalisté později při vyšetřování ukradený automobilu objevili už bez náhradních dílu ve sběrně. Vrátili ho tedy zpět majiteli.

"Škoda, která byla majiteli způsobena, byla předběžně odhadnuta na částku přesahující jedenáct tisíc korun," uvedla Týřová. V případě prokázání viny hrozí podezřelým mužům až dvouletý trest odnětí svobody.