- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nahlédli jsme do kuchyně Puppu, Bartoška i Eben sem chodí na vajíčkový salát
A platí to taky jako já, u nás na rohu, stravenkami A to je do té kuchyně pustí bez hygienického průkazu
Když koukám na ten popis vajíčkového salátu, ta to je némlich to samé, co dostanu u nás v samce v lahůdkách.
ve Varech jsou rozhodně lepší restaurace, Pupp si na něco hraje
Kuchaři vstavají běžně v 5 ráno pokud nevaří jídlo z polotovarů.
Tak v Puppu dělají karlovarský knedlík z květáku To je překvapení
Bartoška má jako zasloužilý svobodný zednář tento kšeft zaručený doživotně, Eben se zřejmě do té bandy taky vetřel...
Mohl jste projevit iniciativu a kšeft mít taky ... závist
Středověk byl k umělcům nevlídný, když žebrali před hradbami měst. Dnes, přejme si, je všechno jinak. Časy se mění. . . Snad kvalita současného umění nám spraví náladu, mysl a motivuje ke každodenním činnostem.
Kvalita se příliš nezlepší, ale ceny vstupného zdvojnásobí.
"...Bartoška i Eben sem chodí na vajíčkový salát" ...celkem nechutný.
marně přemýšlím, jak s touto "informací" naložit.
Tak jsem s tím vlítnul rovnou do diskuze.
Opravdu v Puppu aranžují přímo na talíř ingredience a přílohy "holou rukou"? To mě hodně zklamalo a překvapilo! V mnoha běžných restauracích by kuchař, který na talíř připravuje jen plátky knedlíku "bez rukavic"....dostal pokutu
Směs na karlovarský knedlíky v bedně od čehokoliv :) před chvílí tam bylo maso z Makra :)))
To těžko, bedny na maso jsou červené. Barva nádob, prkýnek, nožů a dalších pomůcek se liší podle druhu zpracovávané potraviny. https://www.bidfood.cz/o-nas/novinky/haccp-nejsou-jen-barevne-noze