Maskovaný lupič nastříkal barmance do očí slzný sprej, pak vybral trezor s penězi

  • 0
Kriminalisté pátrají po neznámém pachateli, který v pondělí 5. února večer přepadl bar ve Velké Hleďsebi u Mariánských Lázní. Maskovaný muž nejdříve nastříkal obsluze do obličeje slzný sprej a poté ukradl z trezoru dvě peněženky s hotovostí.

Otevřít trezor donutil lupič devětatřicetiletou ženu, kterou po nastříkání spreje odvedl za barový pult.

„Z toho vzal pachatel dvě peněženky a utekl,“ uvedl mluvčí krajské policie Jakub Kopřiva s tím, že místem činu byl Bar – Club Stodola.

Loupeže se měl podle policie dopustit muž ve věku kolem 35 až 40 let. Vysoký byl přibližně 175 centimetrů, silnější postavy a lehce napadal na pravou nohu. Měl kalhoty a mikinu světlé barvy, zimní tmavou bundu, na hlavě čepici tmavé barvy se světlými vzory a bílé rukavice. Na nohou měl sportovní boty světlé barvy a přes obličej šátek či šálu.

„Obracíme se na veřejnost, jestli někdo muže dosud neznámé totožnosti zachyceného na kamerovém záznamu pozná, aby informace o jeho totožnosti oznámil policii na linku 158,“ podotkl mluvčí. Jakékoliv další informace k této události lze také oznámit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Chebští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, za který hrozí až deset let vězení.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz