Diskuze

O práci v lázních se bojí tisíce lidí, hotelům chybí hosté ze zahraničí

Lázeňství v Karlovarském kraji se dostalo kvůli pandemii koronaviru do obrovských problémů. O práci tu můžou přijít tisíce lidí. Pomoci chce kraj, který zřizuje pracovní skupinu pro podporu lázeňství a s ním související cestovní ruch.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

Rusove uz nejezdi do Varu od doby, kdyz se CR pripojila k hysterickemu stvani proti RF jako vzornak pro dosazeni geostrategickych cilu jedine velmoci, Nemecko s pani Angelou, horlivou slzebnici USA, byla v cele tohto deni.

2 1
možnosti
ŠF

Doporučuji Mariánské Lázně. Zejména kvůli nádherné přírodě v okolí, se spoustou stezek.. Vylezete z hotelu, všude okolo parky a lesoparky.

3 0
možnosti
RG

Souhlasím, navíc v Mariánkách se ani Čech necítí nevítaně jako např. v KV. Narozdíl od Karloých Varů žije i lázeňské centrum úplně normálně a nejedná se o skanzen pro turisty. Člověk si může úplně v klidu dopřát jídlo ve většině restaurací i stánků. Mariánky mám od domova 35 km, Vary 10 km, přesto mám mnohem důkladněji prochozené a poznané Mariánské Lázně a velice rád se tam vracím několikrát do měsíce.

0 0
možnosti
OP

A mohlo by to být jednoduché. Z VZP neodejde různými cestami do politických stran bakšiš a mohou za to zaplnit lázeňská místa. Teď jsem si uvědomil jak slova bakšiš a babiš zní podobně :)

0 3
možnosti