Při dopravní nehodě v Chebu se sanitka po střetu se škodovkou převrátila na bok. (12. dubna 2022) | foto: čtenář iDNES.cz

Sanitka se po střetu s autem převrátila na bok, záchranářka má zranění nohy

  • 0
Sanitka převážející maminku s dítětem do nemocnice se v úterý převrátila na bok v centru Chebu. Pacienti vyvázli z nehody bez zranění. S poraněnou nohou ale skončila v péči kolegů záchranářka.

Nehoda se stala okolo sedmé hodiny ráno na křižovatce ulic Dukelská a Evropská.

„Sedmačtyřicetiletý muž s vozem Škoda Octavia projížděl křižovatku směrem k Májové ulici na oranžové světlo na semaforu a narazil do levého boku sanitky, která jela se zapnutým světelným a zvukovým výstražným zařízením po Evropské ulici směrem k Pražské,“ popsal kolizi krajský mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Sanitka se při nehodě převrátila na bok. Převážené mamince ani dítěti se nic nestalo. Bez zranění vyvázli i oba řidiči. Lehké poranění nohy ale utrpěla záchranářka ze sanitky.

Hasiči asistovali při likvidaci následků nehody a z vozovky odstranili uniklé provozní kapaliny.

„Způsobená škoda na vozidlech byla odhadnuta zhruba na čtvrt milionu korun. U obou řidičů jsme vyloučili požití alkoholu,“ dodal Kopřiva. Nehodu dále vyšetřuje policie.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz