Diskuze

Inspekce se zastala Vietnamce, kterému neprodali víc zlevněného zboží

Stížnost Vietnamce na diskriminaci při nákupu většího množství zboží v obchodním řetězci. To byl jeden z nejkurióznějších případů, kterými se loni zabývali pracovníci inspektorátu České obchodní inspekce pro Plzeňský a Karlovarský kraj. Po prošetření museli stěžovateli dát za pravdu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Moc jsme se nepohnuli.Ještě pamatuji dobu kdy mi prodali jen kilo mandarinek.(Když zrovna byly.)

0 0
možnosti
LN

L65u52k35a74s 18N85e63m55e32c

17. 1. 2019 10:55

Strašně se bavím nad příspěvky nakupujících co si myslí, že mají právo na zboží v akci ;-D;-D;-D

0 2
možnosti
AK

Poslouchám ČR Plzeň, kam si zástupce ČOI zvou a ti diskutují s posluchači a to ponejvíce na téma - Vietnamci na nákupech v supermarketech. Nechápu, proč se inspekce zastala Vietnamce?ať si nakupují ve velkoskladech, Makru....!!!!!!

1 1
možnosti
AZ

Když to nechápete, tak si přečtěte článek ještě jednou. Nebo poproste někoho ať vám to vysvětlí.

6 2
možnosti
LS

Ty limity stejně nechápu, lidi chodí ve více osobách na více nákupů nebo to vezmou na X-krát, nebo to pokladní stejně neřeší.

4 0
možnosti
PH

Tak to je opravdu od ČOIky vtip. Mou stížnost na to, že řetězce prodávali jen 5 kusů zboží a navíc to neměli uvedeno na regále, ale až u pokladny, označila ČOI jako neoprávněnou. Prý mají právo to uvést jen v letáku. V zákoně je přitom jasně napsáno, že to musí být přiměřené omezení!!

Bílý heterosexuál to dnes nemá jednoduché:-/.

5 0
možnosti
LN

Oni ti nechtěli prodat 6 studentských pečetí? To je skandál!

1 3
možnosti
PN

Ještě nikdy mi Vietnamci nedali paragon, tvrdí, že oni nemusí a chovají se tak, jak by byli vyjmuti z evidence tržeb finančních úřadů.

7 16
možnosti
JH

Mne to sem tam v malých krámech nedají taky.

Nejsem důsledný to po nich chtít. Ale jsem rád že jsou.

Spíše než na oči prodávajících se koukám na zboží.

5 1
možnosti
VF

Jo chudáci pracovití vietnamci. Skoupí akční zboží a ti co by si taky koupili tak už je jen čumnaháky. Nesnášám když takový malý skřet táhne 2 vozejky které sotva utáhne naložené zbožím v akci. Někde rezignovali a prodají to a někde je pošlou do háje. V letáku je psané kolik se může vzít a víc neprodávat nikomu ani mě ne:-)

16 13
možnosti
RM

Jenže v tomto případě je problém v tom, že jemu (Vietnamci) nadlimit neprodali, ale Čechovi ano. Alespoň tak jsem to pochopil. Nicméně, já jsem za jejich vecerky vděčný. Když jsem na štědrý den sháněl vejce, tak otevřeno u nás měli jen oni.

15 2
možnosti
PD

P63e48t52r 95D29i87f72k77o

16. 1. 2019 17:49

Proč nějaký obchodník má nakupovat v maloobchodě???Přeci slovo maloobchod je že zde je prodej v malém.Jinak pro obchodníky jsou velkoobchody.Zkrátka jsme v kocourkově.Obchodník nakoupí ve slevě a dál prodává za normální cenu (ani to nevykáže ) Obzvlášť to dělají Asiati -zkrátka šedá ekonomika kvete .To opravdu nikomu nevadí!!!!!!!!!

18 14
možnosti
JH

No kdyby jsme se nechovali jako ovce a nechodili na akce -20% kvuli kterým výrobci šidí zboží tak by obchodníci dávali vše za přiměřenou cenu a Vietnamec by musel kvuli nízké marži nakupovat jinde. Takto si vybere jenom věci z letáku a má nakoupeno.

2 2
možnosti