Diskuze

Alžbětiny lázně opět nemají na výplaty, město je už podruhé zachraňuje

Karlovarští zastupitelé opět zachraňují Alžbětiny lázně, které nemají na výplaty zaměstnanců. Město jim pomohlo letos už podruhé. Naposledy to bylo v polovině října, tentokrát jim poslalo 2,8 milionu korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

„Pořád se točíme v kruhu,“ - trochu slabé konstatování na zkušeného krizového manažera. Neměl by raději předložit nějakou vizi co dál?

2 0
možnosti
MK

Hmmm, a kdo zaplati soukrome firme zvysene naklady na mzdy, ktere jen tak zvednutim ruky prikazali poslanci firmam, bez ohledu na produktivitu, kdo jim zaplati vyssi cenu za energie, pojistky, odvody, vyssi cenu za investice / i to se musi zdrazit, kdyz se zvysi mzdy v jinych firmach/? Nikdo, firma si ma na to vydelat, ale nefuncni statni/ obecni organizace? No te se jednoduse poslou penize z dani soukromych firem a jede se na dluh dale. Soukroma firma zkrachuje, statni jeste nejakou dobu pojede na dotacich, pak zkrachuje take.

1 0
možnosti
PP

V podstatě je likviduje ekonomická konjunktura. Všichni chtějí vyšší platy, stát nařídil zvýšit minimální mzdy, lidé mají peníze a dopřejí si něco kvalitnějšího třeba v cizině. Osobně nevidím jeden důvod, proč jet do Karlových Varů do lázní. Zakonzervovat a počkat na vyšší recesi.

2 0
možnosti
RE

Vary budou v dohledne dobe bezvyznamny zapadakov, upadek kultury uz nastal po sametove revoluci, metodou US "poradcu", cesta do pekel.

0 0
možnosti