Diskuze

Ve střeše jihlavského stadionu jsou praskliny, zjistil statik

Práce statiků na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě skončily. Vedení města čeká na finální zprávu o stavu střechy chátrající arény. Už teď je však jasné, že její stav minimálně posune začátek mrazení. V průběhu prací totiž odborníci přišli na to, že v ocelové konstrukci jsou v některých svarech trhliny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a nebylo by lepší to strhnout a udělat tam pavilon ZOO?Třeba by tam mohli najít místo lední medvědi, tučňáci apod. A Béďa tam může šéfovat ošetřovatelům zvířat...;-D;-D;-D;-D;-DAspoň by to bylo užitečný veřejnosti.

Navíc když tam zase hrajou prales....;-D;-D;-D;-D;-D

Ale voni borci raději daji prachy do té kůlny co tomu řikaj stadion.Prostě v Jihlavě jsou borci...

0 0
možnosti

Rekonstrukce je totální nesmysl. Nasypou do toho peníze a pak zjistí že je chyba zase někde jinde a pořád a pořád dokola a za pár let to spolkne tolik co fungl nová hala.

Jediná možnost je postavit úplně novou někde jinde a tuhle zrušit a nebo tady to zbourat a postavit fungl novou na stejném místě.

1 0
možnosti

V Jihlavě jsou asi odborníci ... Hala z roku 1956, takže v první řadě by člověk řekl, že ok, prostě má svůj věk, ale pak si člověk přečte že před 5 lety do toho bylo nasypáno 180 milionů... A ted chtějí 900 mega??? Za co ? Něco je prostě špatně... :-P

0 0
možnosti

Hala je zhruba o deset let mladší, než uvádíte. Do poloviny 60. let se jednalo o otevřený stadion bez zastřešení.

1 0
možnosti

M21i39l35a24n 23K82o69i84š

13. 6. 2018 10:12

V Jihlavě se neumí domluvit na ničem. O rekonstrukci té pastoušky, které honosně říkají zimní stadion, se mluví už celé roky. A výsledek? NIC.

Skončí to tak, že se na ničem nedomluvíte a stadion vám zavřou.

0 0
možnosti

Na studie, na ty jsou v Jihlavě machři 

1 0
možnosti

no, já bych si to nemaloval tak růžově. Většinou když se do takových starých konstrukcí šáhne, objeví se další a další závady a nakonec se bude muset dělat nová střecha.

0 0
možnosti

Trase bude muset udělat každopádně. O tom se mluví 20 let. Od té doby rekonstrukci neustále odkládá. Teď chtěli opět prodloužit statický posudek, který platí do roku 2019. Konečně narazili.

0 0
možnosti