Diskuze

Řidička předjížděla kamion, auto v protisměru vyhnala do příkopu

Řidič osobního auta zabránil u Dvora Králové nad Labem čelnímu střetu a sám skončil v příkopu. Řidička v protisměru totiž riskovala při předjíždění kamionu, ovšem nejspíš neměla patřičný výhled.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejlepší jsou takoví, kteří při předjíždění koukají, jestli náhodou nepřekročí 90.

1 0
možnosti

Kdyby to byl manažr, a měl ještě černý brýle tak už sedí a je médii prohlašován za vraha

0 0
možnosti

...běžná věc...s tříválcem předjíždět....jak se vysune ze závětří kamionu...jako by ten motorek někam zmizel...;-D

3 0
možnosti

Jako student jsem o prázdninách jezdil v ČSAD jak závozník ve V3S. Jeli jsme po okresce, z obou stran les, silnice prázdná. Řidič komentoval: "Tady bude ostrá nepřehledná zatáčka. Vezmu to po pankejtu, co kdybychom tam někoho potkali..."

Přesně v té zatáčce jsme potkali kombajn a žací lištu jsme minuli snad o 20 cm.

To se pak řekne Pan řidič!

1 0
možnosti

Tak aspon si holka zachovala tvar. Priste si uz bude davat pozor. Hlavne, ze se nikomu nic nestalo.

11 0
možnosti

Tento týden nám řidička z vedlejší vjela přímo před auto jedoucí rovně, naštěstí jsme to ubrzdili, ale ona se i přes troubení a nohu na brzdě tvářila i nadále, že nás nevidí. Prostě krása na entou, při srážce by to asi nejvíce odnesla ona, náš předek by šel na její levé dveře u řidiče.

3 0
možnosti

Tento nešvar je dost častým u jednoho výjezdu z města na R35 u Vytkovy zahrady, kdy si řidiči pletou hlavní silnici s připojovacím pásem. Připojovací pás neslouží jako zip ale jako nájezd do volného pruhu silnice první třídy z vedlejší!!!!!!

0 0
možnosti

sem vokolo

u slona porazilo auto nosorožce

1 2
možnosti

Přesně to samé se mně stalo ve čtvrtek. V protisměru kamion předjížděla dvě auta a když už jsem byl celkem blízko, vyhouplo se za ním v mém pruhu ještě SUV. Lehce jsem přibrzdil, ale na rozdíl od tohoto případu, kdy řidička sjela do příkopu a nikomu se nic nestalo, mě by čekal za krajnicí místo příkopu zalesněný sráz.. Takže uhnout nebylo kam... Blesklo mě hlavou - jedeš sám, děti jsou doma - děj se vůle Boží... Ani nevím jak se mezi mnou a kamionem ten magor prosmekl, jen jsem zahlédl jeho vytřeštěné oči a jak zuřivě gestikuloval rukou abych mu uhnul z cesty.. Magor.. Myslím, že kdyby místo kamionu jela Felicie, tak ji ten d..bil vytlačí ze silnice..;-€

26 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Jsem moc ráda, že řidič srazil jen značku a ne strom a že se předpokládám plně věnoval řízení V Zas mohla bejt jedna rodina o dost smutnější Rv

11 0
možnosti

No jo - dnes a denně běžná událost. Předjíždění. Většinou to ti kamikadze stihnou, občas uhne protijedoucí a občas neuhne žádný. Ale v naprosté většině pirát zmizí. Dívčina má kliku.

12 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti