Diskuze

Výjezd na hlavní tah u Jičína je nebezpečný, město chce úpravu křižovatky

Místní jí přezdívají křižovatka smrti. Za deset let má na svědomí patnáct nehod, z toho většinu tragických. Nyní by se křižovatka na silnici I/16 u obce Moravčice na Jičínsku mohla dočkat zásadní proměny. Jičín za čtyři miliony korun získal okolní pozemky a chce prosadit, aby tam silničáři vystavěli odbočovací pruhy či podjezd.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J26i27ř60í 44E47r33b41e32n

6. 11. 2019 17:51

Záměr je to chvályhodný. Nicméně mám obavu, že ŘSD ve své nekonečné inteligenci posledních let začne na této silnici prosazovat kruhový objezd.

0 0
možnosti
LP

Tato křižovatka nikdy neměla být v této podobě takto skolaudovaná. Ruleta smrti za pomoci státu je ostuda stávajících poměrů.

0 0
možnosti
SK

Nu, je to ale věcí i zastupitelů a investora jenž si tuto pracovní zakázku u ŘSD zadal !! Neomlouvám nikoho, jen konstatuji, že po .... je každý generálem. A mnozí viníci volájí chytte viníka. Na jičínské radnici je a vždy byl stavební odbor města- at v době ČSR, socialismu nebo dnešní demokracie. na těchto židlých jistě sedí absolventi stavebních průmyslovek a ČVUT stavební. nejen politologie a ml! projektovou dokumentaci v schvaluje rada města složená i z neználků. Proto také mohou vznikat Trojské lávky a projekty Cidlina za peníze danových poplatníků !!

0 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že v okruhu 1 km jsou 2 mimoúrovňové křižovatky, přijde mi, že by peníze na zlepšení křižovatky měly směřovat tam, kde jsou opravdu potřeba.

1 0
možnosti
LP

To je kvůli oné průmyslové zóně.

0 0
možnosti
JP

J43a95n 97P27a61v73l94i37c55a

6. 11. 2019 11:25

Nejhorší to tam je v pátek odpoledne a v neděli odpoledne - prážaci jedou na - z chalup(y):-(

1 0
možnosti