Diskuze

Krajané se léta učili češtinu v Dobrušce. Teď se kurz přesune jinam

Češtinu slyšeli u svých rodičů a chtějí jí lépe rozumět. Krajané z celého světa se ji proto jezdí učit do Dobrušky na Rychnovsku. Někteří na letní jazykový kurz míří pravidelně. Po 28 ročnících tu však letos kvůli uzavření školicího centra Univerzity Karlovy výuka češtiny skončí. Přesune se do Poděbrad.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Jedině Američané chápou STÁLE skutečnou podstatu života, že nic není zadarmo. Zbytek už je zkorumpovaný marxistickým morem, že "že to už za ně někde někdo zaplatí"!!!??? BTW, čeština má pevné rules a pravidla, která, když se následují, tak nemůže být pochyb, kde se se píše jaké a které "i", "y".

1 0
možnosti
Foto

J86i29ř58í 69E11r14b20e41n

12. 8. 2018 21:06

Kdyz uz si berete do klavesnice cestinu, tak se prosim vyserte na pouzivani vyrazu "rules" a "BTW"... ;-(

0 0
možnosti
FK

Vždycky mě fascinovala touha krajanů učit se náš jazyk. Hrozně rád bych si s nimi povídal, ale vzdělávat? Nevím nemám na to školu. Ale vyprávět si s nimi o naší vlasti to by mě bavilo....

7 0
možnosti
SK

Nu učitelé si v době prázdninového "volna" prostě vymění Východní Čechy za Střední Čechy. Budou to mít blíže ku Praze. Osobně by jsem v 21. století něco podobného přál i českým žurnalistům jež čeština živí a v mnohým mdiích mají gramtické problémy viditelné.

1 0
možnosti