Diskuze

Ombudsman chce řešit sporný konkurs. Radní ho nařkli, že není nestranný

Veřejný ochránce práv Stanislav Křeček se ohradil vůči tvrzení královéhradeckých krajských politiků, že jeho prošetřování stížnosti bývalé ředitelky Střední školy řemeslné v Jaroměři má politické zadání. Jitka Kočišová neuspěla v konkursu na další funkční období, její stížnost budí spory v koalici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Bárbíechová zahájila svoji kariéru na KNV podrazem na ANO.Čtyři roky po ní neštěkl Kenvíček - _ten asi řeší,ale zatím nevyřešil kauzu otevřeně -zavřeného obchvatu Opočna,takže ho není vidět,slyšet,ba ani cítit.Pár týdnů před volbama zjistila,že ji nikdo nezná,nikoho nezajímá,takže preference toho podrazáckého bratrstva Véčechů se limitně blíží nule.Takže přesně jako ta chcípající kobyla kolem sebe kope a myslí si,že když její stranický spolujouda ani nezná pravomoci ombudsmana - a když už se Křečka zastala i exombucmáňa,tak na tom asi něco bude - je to ta správná dovednost ,kterou volič ocení.Bůh ochraňuj nás,obyvatele KH kraje před tím,aby tahle parta neschopných a nekompetentních figurek z politického panoptika tady strašila další 4 roky.

0 0
možnosti
PK

...věřím, že občané procitnou a tohle panoptikum pročistí do mrtě!!

2 0
možnosti
JN

Podle toho, jak se Hradečtí štětí, tak je už předem jasné, že v tom konkursu ani zdaleka nebylo vše v pořádku. Napadat ombudsmana z nestranosti za jeho dřívější členství v ČSSD je naprosto stejné, jako kdyby ti trubkové obviňovali z nestrannosti Ústavní soud, protože mu předseda bývalý člen ČSSD P. Rychetský.

5 1
možnosti
JH

a ty fakt věříš v nestrannost Křečka i Rychetského ?

2 1
možnosti
MB

Takhle to dopadá když se do funkce dostanou mafiáni ze STAN......

5 3
možnosti
EZ

Ta Berdychová je ale k....!

3 0
možnosti
JN

Berdychová? Není to nějaká příbuzná toho známého mafiána Berdycha? ;-D

1 0
možnosti
JS

Veřejný ochránce důchodců a seniorů. Mohli jsme snad čekat něco jiného?

1 10
možnosti
PM

I důchodce má právo pracovat.

5 0
možnosti