Diskuze

V baru na Jičínsku se strhla hádka, muž sokovi sebral sportovní pistoli

Hádka dvou mužů v baru v Kopidlně na Jičínsku skončila potyčkou, při níž mladší z nich sebral druhému sportovní pistoli. Podle policie se nejspíš hádali kvůli penězům. Pachateli nyní hrozí až dva roky vězení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

„Flobertka je pojem převážně používaný pro palnou zbraň určenou pro typ náboje s okrajovým zápalem."

Milý pane žurnalisto, flobertka je palná zbraň určená pro střelbu náboji typu flobert. Náboje z okrajovým zápalem střílí moje malorážka a to už je poněkud jiná úroveň energie střely.

0 0
možnosti
JP

Flobert je samozřejmě náboj s okrajovým zápalem. Nebo máš pocit že se odpaluje luntem, pazourkem, nebo na něm snad najdeš středovou zápalku? S výkonem to nijak nesouvisí a i z té tvé poněkud jiné úrovně se dá 6mm nebo .22 flobert obvykle normálně vystřelit.

0 0
možnosti
FK

Rumcajs vs. Cipísek. A kolik Joule má dřevěná židle při řízeném dopadu na záda?

0 0
možnosti
OC

Ještě že neměl náhradní buben k té flobertce, ještě s ní mohl vystřílet policejní stanici a mateřskou školku ! :-P Bože, když už šíříte paniku tak pořádně ! Třeba že si zloduch koupí ocet a savo a chce zplynovat ubytovnu, nebo tak něco. Hozenej šutr má víc energie a ranivosti než 6mm flobert :-P

2 0
možnosti
Foto

Co vede člověka k tomu, že nosí za pasem sportovní pistoli a jde s ní navíc do baru? To je chování puberťáka, a ne 64let starého důchodce.

0 1
možnosti
OU