Diskuze
Hmyzí degustace. Je libo chlebíček se švábem, larvy na sádle, či cvrčky na kari?
Děkujeme za pochopení.
P20e18t18r 93S33u70c21h36o54p41á34r
Koukám, že v diskuzi samý odborník na entomofágii, smutné..
O31n16d31ř21e67j 40L47o97š92o26t48h
Před pár lety jsem byl v O2 aréně na FMX, a na téhle akci zrovna byla součástí menu tahle kuchyně.
Fakt je ten, že aspoň pro mě to vypadá odporně, nechal jsem si nandat ty červy, nějaké brouky, atd., nabral jsem to na vidličku a tu jsem asi 10 minut držel před zavřenou pusou, než jsem se odhodlal ten odpor překonat.
A pak jsem zjistil, že to chutná celkem nijak, není to žádný gurmánský zážitek, takže jsme od každého něco ochutnali, abychom zjistili, že je to celkem o ničem a pak jsme do sebe začali cpát normální bifteky, abychom si pořádně pochutnali.
J13i89ř15í 86K83a47r27b57a82n
Budu se držet svého hesla: Nemusím v životě vyzkoušet (v tomto případě ochutnat) úplně všechno ...:-)
J15i49ř19í 33D18o16l44e84ž17a43l
Hmyz raději slepicím a mně pak slepici na paprice.
R32o82m88a39n 70A72d72á44m67e28k
Biomasa země :
Bakterie – 500 miliard tun
Sinice – 1 miliarda tun
Mravenci a termiti – 745 milionů tun
Hospodářská zvířata – 625 milionů tun
Krunýřovka krilová – 379 milionů tun
Člověk – 316 milionů tun
Co si dáte ?
3x koktejl ze sinic, 3x hambáč z termitů a 3x křupky z krunýřovky.
J24a97n 71B14a27h88r
Naprosto nechutné a ti lidi, co to žerou, jsou prasata.
M46a86r72t18i95n 58P28a81v95l96í12k
Já bych to i ochutnal ale musel bych bejt zlitej jak doga... Abych to hned zase vyzvracel ven...
R61a95d62e89k 59Z59e34l79y16c25z
Pobavil jsem se, vtipně napsáno a přiznávám, možná jsme pozřel jako dítě vše možné, možná i žížalu, ale dnes už bych to nedal :-) Brouka prostě nechám žít (maximálně zašlápnu) :-)
I34v21a61n 14M88a55r47e30k
Takové škrablavé nožičky procházející hrdlem při polykání, to musí být ten pravý "požitek".
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?
Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...