Diskuze
VIDEO: Vyzkoušejte zelný list podle zaručeného srbského receptu
Děkujeme za pochopení.
A86l94e60n27a 89B17i68n66d58r81o42v86á
Jj, u nás v rodině se taky traduje recept z uzeného, s rajčatovým pyré a rýží, která se balí neuvařená. Naplněné zelí se navrství do velkého hrnce a pomalu vaří, dokud není rýže měkká. Je to lahůdka, u které platilo víc než kde jinde, že "babička uměla plněné zelí nejlíp". Vždy, když jsme přijeli na prázdniny, měla připravený plný 10 l hrnec a my jen chodili a brali a brali....
O51d33s31t81r13a94n81ě56n42ý 67U37ž26i47v85a32t95e98l
K88a32r44o80l11i22n71a 85B43a24d50i15n71o46v95á
takhle nakladame zeli uz cela leta a je to vyborne, jen nezalevame slanou vodou, pouze normalni
J12i47r64i 17S63m15i15t80e33k
U nas se do toho pridavalo uzene maso, zelne hlavky byli cerstve a uvarene, potom se do hrnce pridava rajcatova stava a cele se to vari.Mimochodem ta rize se micha s masem syrova, potom se to vari dohromady.
Take se to zapeka a nekteri to delaji na kyselo, kazdy to dela po svem, hodne jsem jich ochutnal, ale moje mama byla v tomhle neprekonatelna dodnes!!!
V79á13c83l72a67v 68K58r97a16u50s
Moje máma to dělá stejně už řadu let. Vaří to v rajčatové šťávě, je to skvělé. Takto jak je ve videu určitě bude intenzivnější na chuť a takové hutnější!
P21a59v95e68l 80P40r50i70b30y40l
A když se to při vaření prohází kousky uzeného masa, je to mana nebeská
V24r10a30t25i41s93l82a51v 20K13a89l91i14c51h
Moh by si tam pan Srb v kuchyni zlikvidovat ten prisernej hrnec na zemi :-)
P63a20v65e42l 14P77o47d13e40š24v94a
Doufám, že to chutná líp, jak to vypadá.
A67l40e72x84a16n87d13r 60K28o54s53t15k70a
Chutná to výborně. Masorýžová směs zabalená v listu defakto kysného zelí. Ale pozor, takhle domácky dělané nemá naprosto nic společného s tím, co prodává supermarket krouhané v pytlíku za 12 kč. (například není tak kyselé. Ono ani tamto, mám velmi vážné podezření, že dokyselují, nebo úmyslně řídí kvasný kroces, aby to bylo kyselé jak pes)
N18i65k51o92l20a 68O16n29d36r84á46š51k28o76v49á
Jedla jsem to celý minulý víkend, je to výborný!
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Na grilu připravíte nejen flank steak s chimichurri, ale i žitný chléb
Na Hobby začínáme nový seriál Hoď to na gril. Ve dvanácti epizodách předvedou excelentní kuchaři to...
Zrádná krása. Toxiny chrání rostliny před sežráním, člověka mohou zabít
Premium Toxiny v rostlinách je chrání před živočichy, kteří by je chtěli sníst. A ublížit mohou i lidem....
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
DLOUHODOBÁ BRIGÁDNICKÁ VÝPOMOC – Zadávání farmakovigilančních dat
Státní ústav pro kontrolu léčiv
Praha