- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
„Kuchaři chodí jíst ke svým kolegům"
Jasně, to dává smysl. To bylo už v tý scénce s Felixem Holzmannem. Jděte naproti, tam vařej dobře. Já tam taky chodím.
Co je české těžko bude definovat Pohlreich. Zde je třeba znát české lokality, na Šumavě asi dost jiné, než třeba na Olomoucku. nebo Valašsku.
Za svoji osobu bych se zajímajl o jihočeskou kuchyni. Zde bych vyzvedl třeba cmundu, po pražsku bramborák, dršťkovou polévku, i ta zelná a bramborová polévka je podstatnou složkou tradiční jihočeské kuchyně. Maso bývalo vzácnější, spíš občas drůbež nebo kapr. Jednou za rok možná na vsi zabíjačka. Současná kuchyně podle Pohlreicha je ve srovnání s českou kuchyní 19. století čistý luxus a napodobování třeba Francouzů. Česká tradice bývala velmi skromná a možná i zdraví prospěšnější.
Na Pohlreicha se nedívám. Kazí mi chuť k jídlu
Nechci se nikoho dotknout, ale vite doufam vsichni, ze tyhle porady jsou podle scenare a tudiz s realitou nemaji nic spolecneho.
Zapsali jste to tak, jak mluví... ty kluci atd. OK, chápu. Ale napsat "Takoví to vnitřní kamarádství" je masakr.
"Ano Šéfe" bylo top tohle byla nuda
Pořad jsem neviděl. Pohlreicha zajímají na prvním místě jeho vlastní prachy. To znám od zúčastněných na Ano, šéfe. Rozvrátil pravou českou hospodu, kde začali vařit dle jeho doporučení a tržby jim to nezvedlo. Ba naopak. Pohlreich ať jde radši dělat rozhodce mezi vietnamské imbisy.. Ale abych jenom nehaněl . Gril umí výborně.
A která to byla?
Co si pamatuji tak v tom pořadu pohořely buď namachrovanci nebo totální zoufalci.
Na Pašince jsem byl- super
Next Door Imperial u Pohlreicha- taky super
Trochu nuda, ale na NOVU to nebylo špatné.