Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

VIDEO: Pohlreichova nalejvárna, jak si poradit s vepřovou kýtou

Čuníka uvaříte od hlavy až k ocasu, tvrdí šéf na grilu Zdeněk Pohlreich. Vepřová kýta patří k nejlibovějším masům a pro grilování se používá horní a spodní šál. Radí zároveň, jak v kuchyni využít i odřezky tak, aby se nic zbytečně nevyhodilo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

jgoodman

4. 6. 2012 9:17
A je to tady...

Polreicha mám celkem rád, ale snad se nedočkáme doby, kdy bude v kuchyni pokládat podlahu. Mimohcodem, kdyby někoho opravdu zajímalo jak se to dělá, tak tady je to celkem hezky předvedeno.

http://www.remeslozije.cz/projekt-oppa/video/vlastni?vsechna=1 - jedny z posledních videí.

0 0
možnosti
EK

rydlo1

31. 5. 2012 6:58
Zdeněčku, Zdeněčku...

Neživím se -bohužel - v gastronomii, ALE prasečí masíčko si nezaslouží takovej masakříček.. To bylo opravdu zvláštní. Chvilku to vypadalo jako nějaká vendeta. Když se bavím s prasečím masíčkem já, sundám si prsten i časomíru, ohnutím nohy PŘESNĚ zjistím, kde je zpropadený kloub a jedu. Ale jinak to je dobré, miluju tyhle rychlokurzy a je dobře, že je někdo dělá, protože v následné diskuzi se člověk dozví věci, o kterých neměl ani ánung. Jo a k bourání si pouštím Ramstein, nebo Nile. A "Ano šéfe" sleduju jak jen to jde, protože mě baví práce, vydržím se nesmírně dlouho koukat na někoho, kdo to co dělá i umí. Já děkuji

0 0
možnosti
JS

flames828

1. 6. 2012 9:04
Re: Zdeněčku, Zdeněčku...

Dej si k tomu spíš Nasum.

0 0
možnosti
HD

opportunity

30. 5. 2012 22:54
Koleno za tři padesít?

Běžně kolem sedmdesáti a ta kýta něco přes osmdesát.

0 0
možnosti
PJ

Petrik73

31. 5. 2012 7:01
Re: Koleno za tři padesít?

Mrkněte se na to video. Sice mlel o koleni, ale v ruce držel část nohy z podkolena s paznechtem nebo co to prasata maj.

0 0
možnosti
S

Sprintujici.stonozka.4

30. 5. 2012 19:58
Ten teda předvádí řezničinu!

0 0
možnosti
LK

slaviecz1

30. 5. 2012 18:33
Hruza

Pana Pohlreicha si velice vazim, ale co provedl s tou kytou byla katastrofa.Mel by se nekdy zamyslet s cim pujde pred kameru, aby se neztrapnilRv

1 0
možnosti
FD

dodyn

30. 5. 2012 18:29
Můj otec byl řezník

kdyby viděl tuto rasovinu tak ho opláchnou. Znalost anatomie vepřové kýty je základ úspěchu. Nelze hledat kloub pěti řezy vedle sebe.

1 0
možnosti
IJ

Inkvizitor Johny

30. 5. 2012 23:15
Re: Můj otec byl řezník

Já nejsem řezník, ale chtěl jsem dělat medinu... Ano, je to hrozný. I to prase má přeci anatomii. A bez toho se nedá bourat:-)

0 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

30. 5. 2012 14:34
kuchař výborný....

....řezník špatný

3 0
možnosti
SB0

stará Blažková 09

30. 5. 2012 12:23
Ty woe

zase ten brouk Pytlík ;-D

0 0
možnosti
JJ

BOP B 3AKOHE

30. 5. 2012 11:53
Nějak mi uniká smysl

komu je to určeno? Doma porcovat tak velikej kus nikdy nebudu a pro ty ostatní by to měl předvádět spíš řezník, ne?

0 0
možnosti
PJ

Petrik73

30. 5. 2012 14:00
Re: Nějak mi uniká smysl

Tak třeba já jsem si koupil půl prasete. Bylo to naporcované na základní kusy a kýta byla vcelku ...

0 0
možnosti
BB

BoudaX

30. 5. 2012 9:43
Kamera

Tak když vyhodíte kameramana a příště to natočí někdo kdo má  pro to cit, tak z toho videa možná něco budu mít  Rv

6 0
možnosti
T

Toulík

30. 5. 2012 12:25
Re: Kamera

ano, ta kamera je v této řadě opravdu příšerná. Pokud bylo uměleckým záměrem to udělat akční, tak se to hooodně nepovedlo a divím se režii že tyto zprzněné záběry vůbec pustila ven.

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Známe nejroztomilejší mazlíky dubna a výherce gurmánského krmiva za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  30.4 13:39

Je rozhodnuto. Víme, kdo vyhrál prémiové krmení pro psí a kočičí gurmány od Mountfieldu za deset...

K jahodám přidejte na záhon cibuli, ochrání je, radí přírodní zahradník

3. května 2024

Tím spíš, že spousta budoucích ovocných plodů letos pomrzla ve fázi květu, budeme zřejmě rádi za...

Pět kroků, jak si snadno a v poklidu poradit s kynutým těstem

3. května 2024

Práce s kynutým těstem sice vyžaduje čas a trpělivost, ale když se s ním seznámíte blíž, nejspíš...

V Praze se narodil orangutan a můžete ho hned vidět. Zoo má otevřeno do sedmi

2. května 2024  17:10

Zoo Praha má další pádný důvod k radosti. Ve čtvrtek krátce po poledni se tu narodil orangutan...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...