Diskuze
Vyrobil Colu podle prozrazeného receptu. Prý nebyla špatná
Děkujeme za pochopení.
Muf Puf
Proboha!!!
2 litry coly stojejněco přes dvacet kaček!!! Tak co se stím budu patlat doma a za podstatně dražší peníz!?
tiborko1
limonáda no a co?
originál neoriginál, je to fuk...pořád je to přeslazená limonáda... tajemství uchovávají pouze kvůli tomu, že šroubují cenu (hodnotu) receptu do astronomických výšek...jak typické pro Ameriku. Stejně každý ví, že si ho nikdo nikdy nekoupí. K čemu taky? Na výrobek je patent a kdo chce vyrábět colu, koupí si licenci na její výrobu.
tatajetata
Záměrná chyba
Když porovnáte složení nápoje uvedené v článku a složení uváděné na etiketě každé COCA-COLy, překvapí
vás, že schází kyselina fosforečná a můžete si položit otázku proč. Hnojím totiž na zahrádce několik let Coca Colou. Místo hnojiva NPK a dalších podobných s obsahem P fosforu hnojím levně Coca Colou. Zalévám roztokem 200 ml coly na 10 litrů vody. Výsledek si může každý ověřit na zahrádce nebo balkoně (pokropit jedenkrát za 5 dnů množstvím jako Crystalex na jahody).
Pisateli článku záměrně unikla kyselina fosforečná v CocaCole, ale bez ní, by zálivka neměla účinek.
tuan 1
Před lety jeden podvodník tvrdil,že má originál recept
na becherovku.Na Slovensku ji začal vyrábět,pil jsem ji,nic moc.Do becherovky to mělo milióny kilometrů.
Pak (ten podvodník) dostal věnem zlatý důl někde Kongu či kde.Proběhlo to televizí-myslím že ČT 2.
Pak ho zavřeli do blázince,později do vězení.
A gró věci je v tom že-recept byl padělek,zlatý důl se taky nekonal.Ale bylo pár jedinců (s prachama) a ti se chytli.
Je to něco takového jako p.Mužík co hledá štěchovickej poklad.A hledá a hledá a hledá...................................
Astaroth
louhovani extraktu
Co jsem vyrozumel z toho recepisu, tak ty koriandry a neroli se mely louhovat v alkoholu, mozna i tyden, co ja vim a pak tento extrakt nalit do varene sodovky, ne to nasypat do jednoho naraz.
stefi_ul
hmmm...
to je masakr... Nedavno nekde byl test techto limonad a ne litr tam namerili asi 33kostek cukru... tohle je jeste o dost lepsi :-) Tak nejak moc zdravi. Ale jo, kdyz to nekomu chutna, at si to da. Voda a caj mi bohate staci. Obcas si skocim na pivo. Nekdy se napiju ty s tema Zahnutejma zubama. Ten cukr v ty koncentraci fakt nemusim :-)
Xladi
Nebyla špatná
Tak pokud jí pil s tím Smirnofem tak s ním mohu jen souhlasit, dokonce bych si troufl tvrdit že byla čím dál chutnější
S-Tony
Můj recept
Já to doma vyrábím tak, že do hořkého černého čaje hodím pomerančový šumák a trochu rumu.
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Na grilu připravíte nejen flank steak s chimichurri, ale i žitný chléb
Na Hobby začínáme nový seriál Hoď to na gril. Ve dvanácti epizodách předvedou excelentní kuchaři to...
Zrádná krása. Toxiny chrání rostliny před sežráním, člověka mohou zabít
Premium Toxiny v rostlinách je chrání před živočichy, kteří by je chtěli sníst. A ublížit mohou i lidem....
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...