Diskuze

VIDEO: Nevyhazujte stonky z bylinek. Vyrobte si z nich domácí olej

Šéfkuchař David Müller nemá nic proti masu, ale v pořadu Ve varu na Primě tvrdí, že jednou týdně by mohlo stačit. A po Vánocích by podle něj nebylo špatné dát tělu šanci a pomoci mu trochou vitaminů a minerálů, které se v zelenině najdou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Taky by se k takovým experimentům mělo dodávat, že je to opravdu nutné, aby ten olej byl v lednici a že nestačí ho postavit někam do kuchyně. Aby se v něm nezačal vytvářet botulotoxin. Protože pokud někde jsou spory bakterie, která ten toxin vyrábí, tak je to právě na povrchu zeleniny a všeho, co roste při zemi. A nikdy radši nepoužívat takové mixtury do studených jídel... leda by se vám chtělo strávit tři měsíce v komatu s umělým dýcháním na JIPce.... v lepším případě....

0 0
možnosti